Курс SQL для початківців - безкоштовно!

Курс SQL для початківців - безкоштовно!

Різдвяний подарунок від ITVDN - з 6 по 14 січня 2016 року один з найпопулярніших курсів для розробників програмного забезпечення, тестувальників та адміністраторів баз даних - «SQL Essential» - можна пройти безкоштовно.

Базовий курс SQL розрахований на новачків у програмуванні і не вимагає ніякої спеціальної підготовки.

Відео курс по SQL  записаний Давидом Бояровим, .NET розробником компанії Ciklum, автором курсів ITVDN по рефакторингу в .NET додатках, TDD, ADO.NET, MEF.

Відео курс складається з 9 уроків (8 годин, 51 хв.). У ньому докладно розглядаються теми: запити, маніпуляції даними, основи DLL, проектування БД, команда JOIN, вкладені запити, індексування, збережені процедури, транзакції, тригери.

Кожен урок включає в себе:

  • Відео;
  • Практичні матеріали уроку;
  • Тести.

Для ефективного навчання ми рекомендуємо користуватися усіма матеріалами курсу і проходити тестування - як після кожного уроку, так і за курсом у цілому.

Для того, щоб почати вивчати SQL, досить просто перейти на сторінку курсу і почати дивитися відео урок.

Бонус + від ITVDN!

Серед тих, хто до 14 січня 2016 пройде тестування по курсу з результатом вище 80% буде розіграний приз - безкоштовне навчання по одному з відео курсів на вибір. Приз отримають 10 учасників акції, які наберуть максимальну кількість балів.

Для участі в програмі Бонус + потрібно зареєструватися і вказати ID свого електронного сертифікату з результатами тестування. Переможець буде визначений 15 січня 2016.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини