Курс JavaScript Essential - безкоштовно!

Курс JavaScript Essential -  безкоштовно!

Знання JavaScript потрібні практично всім розробникам.Без нього не обійтися, тому що 90% проектів в тій чи іншій мірі пов'язані з web розробкою.У Вас є чудова можливість пройти один з найпопулярніших курсів на ITVDN- JavaScript Essential безкоштовно!

У програмі курсу розглядаються базові поняття мови програмування JavaScript, логічні структури, масиви, функції, об'єкти.

Тривалість базового курсу JavaScript - 5 уроків, тривалість відео уроків 7годин  20 хвилин.
Кожен урок включає в себе відео, презентації, опорний конспект до кожного уроку, приклади коду для скачування, домашні завдання

Курс розроблений і записаний Дмитром Охріменко, кращим тренером-розробником навчального центру CyberBionic Systematics, сертифікованим фахівцем Майкрософт, постійним учасником конференцій з веб розробці, переможцем конкурсу IT Awards +2015 в номінації IT Education.
Для того, щоб почати вивчати JavaScript, досить просто перейти на сторінку курсу і почати дивитися відео урок.
Терміни акції: з 20 по 27 січня 2016 року.

Бонус + від ITVDN!

Серед тих, хто до 27 січня 2016 пройде тестування по курсу JavaScript Essential з результатом вище 80% буде розіграний приз - безкоштовне навчання одному з відео курсів на вибір. Приз отримають 10 учасників акції, які наберуть максимальну кількість балів.
Для участі в програмі Бонус + потрібно зареєструватися та вказати ID свого електронного сертифікату з результатами тестування. Переможець буде визначений 27 січня 2016.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини