Unity3D для розробників. Як почати створювати ігри. Майстер-клас Романа Самчука

Unity3D для розробників. Як почати створювати ігри. Майстер-клас Романа Самчука

Цільова аудиторія: Розробники, які цікавляться створенням ігор на Unity3D.

Участь у майтер-класі безкоштовна.
Обов'язкова реєстрація

Учасники майстер-класу матимуть можливість познайомитися з платформою Unity3D, розібрати і зрозуміти її можливості, особливості та переваги. Unity3D - зручний інструмент для створення як одиночних, так і мережевих ігор, оскільки весь процес в середовищі організований дуже просто і зручно. На майстер-класі будуть розглянуті існуючі сервіси і нюанси кроcсплатформенної розробки ігор.

Програма майстер-класу:

  • Знайомство з Unity3D.
  • Ігри на Unity3D.
  • 2D і 3D гри.
  • На які платформи можна розробляти Ігри c Unity 3D.
  • Asset Store, як маркет готових рішень.
  • Структура Unity ігор.
  • Сервіси для зручності розробки.

Ведучий майстер-класу: Роман Самчук, Unity / Game Developer, автор відео курсів ITVDN по Unity3D, тренер-консультант навчального центру CyberBionic Systematics. Провідний розробник багатокористувацької гри Pudge Wars Mobile.


Організатор:

CyberBionic Systematics - сертифікований навчальний центр, партнер Microsoft, авторизований центр міжнародної сертифікації VUE Pearson. З 2007 року CyberBionic Systematics надає послуги з професійної підготовки та підвищення кваліфікації IT фахівців у формі очного навчання в сучасних навчальних центрах в Києві та на території компанії-замовника, on-line і відео навчання.

За підтримки:

GlobalLogic - міжнародна IT-компанія, яка створює програмні продукти в сферах цифрових медіа, фінансів, медицини, телекомунікацій та ін. Серед її клієнтів - як перспективні стартапи, так і лідери ринків. Компанія співпрацює більш ніж з 2500 фахівцями в Києві, Харкові, Львові та Миколаєві.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини