Курс: IFA. Міжнародні стандарти фінансової звітності

Курс: IFA. Міжнародні стандарти фінансової звітності

Ось і закінчився курс: IFA Міжнародні стандарти фінансової звітності. По переду іспит та отримання сертифікату. Дякуємо бізнес-тренеру за мудрість та терпіння, а нашим студентам бажаємо успіху у здачі іспиту!

Про програму

Завдяки спільним зусиллям розвинутих країн поступово створюється уніфікована система бухгалтерського обліку, тому МСФЗ на сьогодні є найперспективнішою системою обліку в напрямку масового застосування, введення та використання підприємствами різних розвинутих країн світу.

Інститут фінансових бухгалтерів (IFA) заснований у 1916 році у Великобританії і є одним із найстаріших організацій фінансистів і бухгалтерів. Щорік тисячі фахівців у сфері фінансів із понад 80 країн світу стають слухачами IFA, аби пройти навчання, скласти іспити і отримати престижні дипломи і професійні кваліфікації.

У своїй діяльності Інститут фінансових бухгалтерів тісно співпрацює з Міжнародною асоціацією бухгалтерів (IAB) – професійною організацією, сертифікуючій і об’єднуючій працівників бухгалтерській професії по всьому світу.

IFA сприяє розвитку професії бухгалтера і просуває міжнародні стандарти високої якості. Програми IFA розроблені провідними фахівцями-практиками і призначені для бухгалтерів, аудиторів, фінансових спеціалістів, працівників банків, фінансових директорів і керівників компаній, що бажають отримати необхідні знання і навики з управління і розвитку бізнесу.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини