Якісна освіта – підґрунтя твого успіху!

Якісна освіта – підґрунтя твого успіху!

Набір на професійну комп’ютерну освіту – в розпалі! Поспішай!

За даними Міжнародної організації з міграції лише в 2016 році закордон з метою заробітку тимчасово виїжджало понад 700 тис. українців. На постійне місце проживання емігрувало майже 7 тис. осіб легально (за даними Держстату). І з кожним роком ця цифра лише росте. А скільки ще виїхало нелегально?

Та ми знаємо, що для того, аби мати хорошу роботу та гідну зарплату не потрібно їхати за кордон. Для цього потрібно лише зробити один крок.

У Комп’ютерній Академії ШАГ у Вас є можливість здобути в короткий термін перспективну професію, яка гарантує Вам забезпечене майбутнє, не виїжджаючи закордон. Програміст, дизайнер або спеціаліст з кібербезпеки – Ваші ключі до спокійного та успішного завтра.

Лише актуальні знання, якісна освіта, викладачі-професіонали, максимум практики, зручний графік та можливість долучитись до ІТ-спільноти ще під  час навчання і нічого зайвого, в максимально короткий термін – все це вже чекає на вас.

Ми впевнені, що сучасна ІТ-освіта – це гарантія того, що завтра, і навіть через 5-10 років у Вас буде улюблена та прибуткова робота, і закордон – лише на відпочинок!

Початок занять – 29 травня. Поспішайте, адже кількість місць – обмежена.

Зробіть крок на зустріч успішному майбутньому вже сьогодні!

Більш детальну інформацію Ви можете дізнатись за телефонами або заповнивши форму на сайті та з Вами зв’яжуться:


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини