15 червня 2017 року відбудеться Smart Exports «Добровільна сертифікація та корпоративна соціальна відповідальність» за підтримки CUTIS

15 червня 2017 року відбудеться Smart Exports «Добровільна сертифікація та корпоративна соціальна відповідальність» за підтримки CUTIS

Дізнайтесь, як отримати конкурентну перевагу завдяки добровільній сертифікації, на які стандарти звернути увагу, як на успіх може вплинути корпоративна соціальна відповідальність, що може стати вашим головним козирем в очах міжнародного партнера.

Деякі види сертифікації (BRC Food, IFS Food, FSSC 22000 та інші) так само як і дотримання норм корпоративної соціальної відповідальності є необов'язковими, проте в певних ситуаціях (наприклад, під час співпраці з канадськими мережами супермаркетів), ці практики та сертифікати можуть стати вашим головним козирем в очах міжнародного партнера.

Як отримати конкурентну перевагу завдяки добровільній сертифікації, на які стандарти звернути увагу та як на ваш успіх може вплинути корпоративна соціальна відповідальність, дізнаємося під час п’ятого та останнього в цьому сезоні заходу серії Smart Exports «Добровільна сертифікація та корпоративна соціальна відповідальність», який відбудеться 15 червня 2017 року о 10:00 в Счастье HUB (вул. Паньківська, 14).

Програма:

  • Переваги сертифікації за стандартами, що визнає GFSI. 
  • Вимоги міжнародного, європейського та українського законодавства. 
  • Глобальна ініціатива із безпечності харчових продуктів. 
  • Основна різниця між стандартами BRC Food, IFS Food та схемою сертифікації FSSC 22000. 
  • Який із стандартів найкраще обрати для Вашого підприємства. 
  • Побудова системи корпоративної сталості: підхід заснований на фактах .

Спікери: 

Уляна Литвин - провідний аудитор та тренер ТОВ "ІСОКАР Україна". 

Ростислав Курінько - консультант, фахівець в області корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), сталого розвитку, соціально відповідального інвестування, нефінансової і інтегрованої звітності. 

Онлайн-трансляція події буде доступна на Facebook-сторінці Canada-Ukraine Trade and Investment Support project - CUTIS. 

Телефон для довідок: [відкрити контакти]+38 (098) 597 09 60. Контактна особа: Наталі Павлюк. 

Smart Exports - це серія освітніх семінарів для експортерів, створена за ініціативи Офісу з просування експорту, Канадсько-української торгової палати, Українського центру сприяння інвестиціям та торгівлі - ITFC за сприяння Канадсько-українського проекту підтримки торгівлі та інвестицій. Copyright © 2017 CUTIS Project.

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/aMYK78oEekuZjRWa2. Кількість місць обмежена – поспішайте зареєструватися.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини