Лекторій ВУМ "Мислити критично – це…?"

Лекторій ВУМ "Мислити критично – це…?"

Нам "вішають лапшу на вуха" тільки тому, що ми самі дозволяємо це робити. Що значить - мислити критично? Чому так важко набути цих навичок? Як позбавитись застарілих шаблонів мислення? Про це поговоримо під час лекторію.

Друзі! Запрошуємо вас на лекторій ВУМ «Мислити критично – це…?», що відбудеться 5 жовтня в Києві.

Гірко визнавати, що нам "вішають лапшу на вуха" тільки тому, що ми самі дозволяємо це робити. Шалений потік інформації з різних ЗМІ та Інтернету – це головна «зброя», яку використовують проти нас щодня. Ефективність цієї «зброї» залежить від того, наскільки людина вміє піддавати сумніву отриману інформацію, тобто вміє мислити критично. Саме відсутність навичок критичного мислення у більшості українців грає на руку політикам. Вони успішно маніпулюють суспільною свідомістю, вводять в оману і, зрештою, роблять все на свою користь. Доказом того, що в них це добре виходить, є той стан, в якому зараз знаходиться Україна.

Що значить - мислити критично? Чому так важко набути цих навичок? Як позбавитись застарілих шаблонів мислення? Про це поговоримо під час лекторію.

Публічний лекторій проводиться з метою підтримки ВУМ на Спільнокошті. Квиток на нього = внесок на Big Idea:https://biggggidea.com/project/vum/. Розмір внеску: до 25 вересня включно - від 200 грн., з 26 вересня - від 250 грн. Після здійснення оплати зареєструйтесь за посиланням: https://vumonline.ua/event/critical-thinking-is/

Місце проведення: Реанімаційний Пакет Реформ, Київ, вул. Ольгинська, 6, 2 поверх, оф. 21. Слідкуйте за новинами на сайті організатора: https://vumonline.ua/event/critical-thinking-is/.

Спікери лекторію: 

Олексій Карачинський - військовий психолог, психотерапевт, співзасновник «Театру Переселенця», соавтор курсу «Вступ до критичного мислення» на ВУМ online. 

Ярослав Юрчишин - громадський діяч, експерт у галузі адвокації та боротьби з корупцією, виконавчий директор Transparency International Ukraine, співголова Ради коаліції Реанімаційний Пакет Реформ.

Приєднуйтесь до події на Facebook, щоб бути в курсі новин.

До зустрічі!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини