Завершився тренінг з управлінських навиків

Завершився тренінг з управлінських навиків

Результати тренінгу для керівників. Продуктивно попрацювали два дні і тепер, оновлені і наповнені управлінськими інструментами керівники готові до подальшого розвитку своїх команд.

Такі всі різні, тим і цікаві . "Взаємоопилились" досвідом і отримали поштовх до нових вершин і результатів. Перемог вам і сильних команд! 

Декілька відгуків з тренінгу:

  • "Не дарма я так хотіла попасти саме на Ваш, Наталія, тренінг: атмосфера, зміст, подання - все на вищому рівні! Дякую за нові знання, дякую за натхнення, дякую за те, що загорілись очі і є бажання йти і застосовувати отримані вміння на практиці! Рекомендую щиро усім, хто хоче розібратись, що таке класний керівник і як ним стати,  тому що особисто знаю людей, які вже активно застосовують ці управлінські інструменти на практиці " (Катерина Соколовська, клініка "Medicover", керівник відділення)
  • "Дуже інформативно та продуктивно! Відкрила для себе багато нового і корисного! Стали зрозуміліші процеси, тепер треба втілювати у життя! Якщо ви досі набиваєте собі свої "шишки" - ідіть і навчіться їх оминати! " Зоряна Іванишин (власник студії краси)
  • "Дякую за знання, отримані на тренінгу, які дають можливість покращити себе та свої методи управління". Наталія Линів (власник мережі "Pako Lorente".


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини