Спеціальні легуміни програми "Здорова та смачна презентація"

Спеціальні легуміни програми "Здорова та смачна презентація"

Ми придумали нову опцію квитка для тих, хто цінує дружню атмосферу у навчанні і любить сам формувати атмосферу товариства для тренінгу. Квиток "Компанійський" саме зараз є найсмачнішою ціновою пропозицією:)

Чи доводилося вам хвилюватися перед важливою презентацією, готуючи її нашвидкуруч в останню ніч? Чи бувало, що ви виходили з кімнати після презентації з відчуттям, що вас не зрозуміли чи не оцінили? Чи дивувалися ви коли-небудь, що презентували свою нову ідею команді, а вона продовжує все робити по-старому?


Це – наслідок зловживання комунікаційним фаст-фудом. Усі ми живемо у вічному цейтноті. Часу бракує і на те, щоб повноцінно перетравлювати інформацію, і щоб готувати її. Тому ми годуємо одні одних комунікаційною «мівіною». Конференції, зустрічі та наради переповнено нашвидкуруч зліпленим місивом цифр, тексту та картинок «для краси».


Як уберегти здоров’я – своє та інших – від неякісних і несмачних презентацій? Як запакувати інформацію так, щоб вона легко засвоїлась і пішла на користь? Як виступити так, щоб вашою ідеєю загорілись навіть найвибагливіші слухачі?


Тренінгова програма "Здорова та смачна презентація" була задумана Яриною Ключковською та Дзвениславою Новаківською як відкрита кухня для приготування вишуканих, здорових і смачних презентацій. Учасники зможуть пройти усю кухню від ідеї до виступу у турботливому консультаційному супроводі двох експерті з комунікацій.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини