Триває набір на програму доуніверситетської підготовки для учнів 9-10 класів

Триває набір на програму доуніверситетської підготовки для учнів 9-10 класів

Дворічна програма була розроблена спеціально для тих, хто хоче пов’язати своє майбутнє з ІТ-сферою.Початок навчання 22 січня!

Триває набір на програму доуніверситетської підготовки для учнів 9-10 класів

IT STEP University створив унікальну програму доуніверситетської підготовки “Udergraduate Foundation”(#UF) для учнів 9-10 класів, яка готує майбутніх професіоналів ІТ ще зі школи. Дворічна програма була розроблена спеціально для тих, хто хоче пов’язати своє майбутнє з ІТ-сферою.

Мета програми  доуніверситетської підготовки  – підвищити  зацікавленість у навчанні, розвивати мотивацію  для здобуття вищої освіти, а також допомогти школярам визначитись у майбутній спеціалізації в ІТ-індустрії.

Переваги і можливості, що відкриває програма UF для студентів:

  • Можливість вступити в IT STEP University та отримати ступінь бакалавра не за 4 роки, а лише за 3;
  • Визначення майбутньої спеціалізації в ІТ-сфері;
  • Підготовка до програм університетської освіти, що допоможе легко адаптуватися до навчання у вищому навчальному закладі;
  • Вже у школі отримати професійні знання та навички для подальшої вищої освіти і професійного розвитку в ІТ.

Учасників програми підготовки чекає сучасний формат навчання – замість лекцій і конспектів – робота в команді, коворкінг, активна участь у проектах, презентація власних результатів та досягнень. Активне вивчення англійської мови, що необхідна для ІТ-сфери, у форматі speaking club.

Результати навчання

За умови виконання в повному обсязі навчальної програми Udergraduate Foundation, випускники отримають базовий набір знань у сфері ІТ, а також вмітимуть виявляти свої лідерські якості. Крім того, у випускників програми буде можливість навчатись в IT STEP University за програмою трирічного бакалаврату – тобто диплом про вищу освіту вони отримають вже за три роки, а не чотири, як інші студенти.

Початок навчання за програмою 22 січня 2018 року. Для того, щоб стати студентом програми підготовки, необхідно пройти онлайн-тестування з математики.

Пройти тестування


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини