ІТ STEP University розпочинає програму доуніверситетської підготовки на Сихові

ІТ STEP University розпочинає програму доуніверситетської підготовки на Сихові

З 22 січня 2018 року IT STEP University розпочинає впровадження програми доуніверситетської підготовки для учнів 9-10 класів на базі середньої загальноосвітньої школи №32 м. Львова.

ІТ STEP University розпочинає впровадження програми доуніверситетської підготовки для учнів 9-10 класів на базі середньої загальноосвітньої школи №32 м. Львова. З 22 січня 2018 року учні шкіл, що знаходяться у віддалених від ІТ-університету районах міста, зможуть навчатися за унікальною програмою підготовки у більш зручній для них локації – школі №32 за адресою вул. Ярослава Гашека 13.

Навіщо ми це робимо?

Львів – велике місто, і деяким учням, які хочуть приєднатися до ІТ-сфери ще зі школи та навчатися за програмою доуніверситетської підготовки в ІТ STEP University, складно відвідувати наш навчальних заклад через його місце розташування. Тому ми уклали партнерську угоду зі школою №32, на базі якої буде реалізовуватись програма навчання. Відтепер зацікавлені діти, що навчаються або живуть у районах вулиць Стрийська, Наукова, В. Великого, пр. Червоної Калини, Хуторівка та ін., зможуть отримати базові знання з ІТ та у майбутньому навчатися за програмою трирічного бакалаврату в нашому університеті.

Результатом партнерства університету та школи є реалізація програми доуніверситетської підготовки у повному обсязі, із викладачами ІТ STEP University та за укладеною програмою навчання, у школі №32. Викладачі з ІТ STEP University проводитимуть заняття для студентів у комп’ютерних класах школи, які обладнані усім необхідним для навчання. Програма навчання та ціна залишаються незмінними та відповідають тим, що запропоновані студентам, що є учасниками програми підготовки в університеті.

Графік навчання: вівторок і четвер, з 16:00 по 19:00.

Для кого: учні 9-10 класів м. Львів.

Початок занять 22 січня 2018 року.

Адреса: школа №32, вул. Ярослава Гашека 13.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини