Junior IT STEP Academy розпочинає набір студентів 8-14 років!

Junior IT STEP Academy розпочинає набір студентів 8-14 років!

Запрошуємо дітей 8-14 років приєднатися до перспективної сфери ІТ ще в ранньому віці, знайти нових друзів, цікаве хобі та перетворити своє захоплення комп’ютером на користь! Початок занять 26 лютого!

Junior IT STEP Academy запрошує дітей 8-14 років приєднатися до перспективної сфери ІТ ще в ранньому віці, знайти нових друзів, цікаве хобі та перетворити своє захоплення комп’ютером на користь! Початок занять 26 лютого!

Навчальні програми Академії розроблені з урахуванням інтересів дітей та відповідаютьтенденціям розвитку ІТ-сфери. Вони не лише цікаві дітям, а й визнані на міжнародному рівні – у 2017 році Академія здобула звання Чемпіона у категорії «Створення людського потенціалу» на міжнародному ІТ-заході WSIS Prizes 2017 у Женеві. Нам довіряють батьки з усього світу!

Заняття проходять у сучасному та цікавому форматі, а усі отримані знання засвоюються на практиці. Студенти Junior IT STEP Academy вивчатимуть:

  • основи створення сайтів та веб-технології,
  • 3D-моделювання та друк,
  • візуальне програмування та креативний дизайн,
  • Game Art та створення комп’ютерних ігор,
  • робототехніку та розробку мобільних додатків,
  • PhotoLab і YouTube,
  • англійську та багато іншого!

Наші викладачі – професіонали, які можуть знайти індивідуальний підхід до кожного студента. Дітей чекає робота у командах, створення проектів та презентація власних досягнень.

Ми пропонуємо гнучкий графік занять, що дозволяє обрати найбільш зручний час для навчання – по буднях чи у вихідні. Це дозволяє гармонійно поєднувати навчання в Академії разом зі школою.

Заняття стартують 26 лютого!

Реєстрація та детальна інформація на сайті

або за телефонами:

[відкрити контакти]+38 (032) 240-38-51

[відкрити контакти]+38 (093) 122-93-38

[відкрити контакти]+38 (067) 557-87-06

[відкрити контакти]+38 (050) 441-76-00


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини