Міжнародні стандарти фінансової звітності (практичне навчання)

Міжнародні стандарти фінансової звітності (практичне навчання)

Навчання по підготовці фінансових звітів компанії, згідно вимог МСФЗ. Для управлінців, фінансових керівників, головних бухгалтерів.

Останнім часом, все більше підприємств переходять або формують паралельно, фінансову звітність діяльності своєї компанії за міжнародними стандартами.

Також, відповідно до закону України від 05.10.2017 р. №2164-VII внесено зміни про дотримання вимог міжнародних стандартів при формуванні фінансової звітності. Вимоги їх застосування  поширено на великі підприємства та підприємства, які здійснюють діяльність з видобутку корисних копалин загальнодержавного значення.

Спеціалістами студії Тренд розроблено навчальну програму по застосуванню МСФЗ в українських компаніях. Програма підготовлена з урахуванням специфіки діяльності підприємств України. Навчання спрямоване на практичну підготовку співробітника компанії зі складання фінансової звітності.

Запрошуємо Вас ознайомитися з програмою навчання та графіками занять  на сайті навчальної студії Тренд (м.Київ, м.Петрівка) http://trend-ua.club/mizhnarodni-standarty.html

 

Протягом навчання Ви дізнаєтесь про:

  • Поняття про загальні вимоги та правила застосування МСФЗ
  • Характеристики фінансової звітності
  • Приклади застосування основних стандартів МСФЗ в українських компаніях


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини