Маніпуляції в переговорах. Майстер-клас: як виявити і протидіяти

Маніпуляції в переговорах. Майстер-клас: як виявити і протидіяти

На майстер класі «Маніпуляції в переговорах» ви навчитеся визначати маніпулятивні прийоми, контролювати свій стан під час психологічних атак та управляти переговорами із агресорами, щоб досягати результату.

Все наше життя - це переговори і маніпуляції. У бізнесі, продажах, розмові з колегами або в побуті. Експерти стверджують, що маніпуляції із нами трапляються в середньому 30 разів в день(!). Свідомі і несвідомі,  легкі і складні.  Але для того, щоб відрізнити їх і досягнути успіху в переговорах не потрібен вроджений талант - це всього лише правильні знання, кількість повторень, досвід.

Згадайте життєву ситуацію, коли вашу унікальну і вигідну пропозицію знищували кількома емоційними словами і вам не вдавалося відстояти свою думку, ви не змогли підібрати аргументів або просто емоційно були «виведені із ладу».

Все це - технічні навички, яким можна і потрібно навчитися

На майстер класі «Маніпуляції в переговорах» ми проведемо вас через алгоритм вирішення подібних ситуацій і на детальних практичних прикладах розберемо, що таке маніпуляція, як її виявити. Навчитеся контролювати свій стан під час психологічних атак та управляти переговорами із агресорами та досягати результату.

Коли: 23.03.2018. 16:00-19:30

Вартість: 350 грн

Цільова аудиторія: менеджери, всі, хто займаються переговорами і продажами

Реєструйтеся за телефоном [відкрити контакти]067 547 79 49 або пишіть на адресу [відкрити контакти][email protected] чи месенджер https://www.facebook.com/myDspace


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини