Конференція EU4Business за підтримки ЄБРР в Україні

Конференція EU4Business за підтримки ЄБРР в Україні

Старший консультант компанії «Група Фінансових Рішень» Олег Міхно прийняв участь у заході EU4Business за підтримки ЄБРР в Україні

28 березня в м. Миколаїв Центром підтримки бізнесу та за підтримки ЄБРР в Україні була організована та проведена конференція «Регіональний ринок послуг бізнес-консультанта». На даному заході компанію «Група Фінансових Рішень» представляв старший консультант зі злиття та поглинання, оцінки вартості компаній та корпоративним фінансам Олег Міхно.

Захід надав унікальну можливість для зустрічі, отримання та обміну знаннями, перейнятті успішного практичного досвіду впровадження ефективних моделей бізнес-консалтингу провідних консультантів України та світу.

В ході конференції учасники ознайомилися з аналізом ринку для послуг бізнес-консультантів, з перспективними напрямки та вимогами щодо якості послуг та етики відносин з клієнтом.

ЄБРР підтримує розвиток малого та середнього бізнесу в Україні та надає унікальну можливість підприємствам часткової компенсації вартості послуг бізнес-консультантів. Для українських підприємств – це можливість розвитку та виходу на новий етап життєвого циклу та покращення економічної ситуації країни в цілому.

«Конференція EU4Business, – відмітив пан Олег Міхно, – це гарна можливість   зустрітися в неформальній обстановці з професіоналами індустрії консалтингу, обмінятися з ними ідеями з приводу основних тенденцій розвитку ринку консалтингових послуг південного регіону, а також отримати з перших рук від представників ділових кругів регіону інформацію про потребу бізнесу в специфічних продуктах та рішеннях».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини