Isabelle Daëron / Workshop ''From design to design''

Isabelle Daëron / Workshop ''From design to design''

Запрошуємо дизайнерів та архітекторів на воркшоп «From design to design», який пройде 25 квітня в просторі INVERIA flow space за адресою: вул. Володимирська, 49А. Початок о 19:00

Проект Культурний код від Європейської Школи Дизайну та Фонду сприяння розвитку мистецтв, за підтримки Посольства Франції в Україні та Французького інституту представляють: ВПЕРШЕ в УКРАЇНІ Isabelle Daëron в рамках 15-го фестивалю ''Французька весна'' в Києві.

Isabelle Daëron – французький дизайнер з Парижу. Закінчила школу дизайну Ensci-Les Ateliers (Paris) і School of Art and Design (Reims). Спеціалізується на проектуванні просторів і об'єктах мистецтва, які дають поживу для роздумів. Займається проблематикою навколишнього середовища і природних елементів, які її складають. Під певне завдання розробляє філософію, яка згодом трансформується у вітрини магазинів. Бере активну участь у дослідницьких програмах відділу проектів Cité du (Saint-Étienne) і викладає в Ensad, Національній школі декоративних мистецтв в Парижі. Засновниця студії дизайну Studio Isabelle Daëron.

Запрошуємо дизайнерів та архітекторів на воркшоп «From design to design», який пройде 25 квітня в просторі INVERIA flow space за адресою: вул. Володимирська, 49А. 

Початок о 19:00

 

В програмі заходу:

Воркшоп «Від дизайну до дизайну», буде присвячений досягненням і творчому процесу студії Ізабель Даерон, яка розвиває діяльність у сферах міського дизайну, сценографії та досліджень.

Ізабель Даерон на прикладі 5-10 вітрин для різних люксових брендів, розповість, як працювати з вітринами, вимоги, які поставлені перед дизайнером, при розробці проекту, важливість врахування особливостей бренду, і яким чином цього можна досягти.

 

Реєстрація обов'язкова: https://goo.gl/3jX5WE
Відвідування заходу тільки після придбання квитка: https://2event.com/ru/events/1364721

Вартість квитків: 450 грн. та 550 грн. в день заходу

Программа Креативна Європа спрямована на підтримку культурного та креативного сектору України, націлена на популяризацію культурного різноманіття та зміцнення конкурентної здатності на міжнародному ринку.

 Організатори заходу:

Посольство Франції в Україні
Французький інститут в Україні / Institut français d'Ukraine
Европейская Школа Дизайна
Фонд сприяння розвитку мистецтв / The Arts Support Fund
Генеральні партнери заходу:

INVERIA flow space
Умный Дом IQ Premium Engineering

Пригощає:

Моршинська
Ресторан Зазіко — Зазико
Très Français — очень по-французски

За підтримки:

Креативна Європа
ADS Info Дніпро

 

Программа Креативна Європа спрямована на підтримку культурного та креативного сектору України, націлена на популяризацію культурного різноманіття та зміцнення конкурентної здатності на міжнародному ринку.

 Інформаційні партнери:

espreso.tv
L'Officiel Ukraine
SALON magazine
ART Ukraine
Pragmatika
In Art
Artnews.one 

Детальная інформація стосовно участі: 

 [відкрити контакти](044) 221-37-18[відкрити контакти](067) 443-27-19 та [відкрити контакти][email protected]
Акредитація:
[відкрити контакти](044) 331-33-77 та [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини