24 квітня - cемінар «Будівництво 2018. Дозвільні документи. Експертиза. Експлуатація. Будівельна амністія»

24-25 квітня в м. Києві відбудеться семінар щодо проблемних питань застосування норм містобудівного законодавства в Україні «БУДІВНИЦТВО в 2018р. Порядок отримання дозвільної документації та етапи проходження дозвільних процедур».

У фокусі уваги – особливості застосування дозвільних процедур з урахуванням структури органів ДАБІ. Хто має право заходити на перевірку, крім інспекторів, інспекційні «ноу-хау», як обмежити доступ контролерів на об’єкт. Що робити у випадку відмови у видачі дозвільного документу. Нові вимоги щодо проектної документації, експертизи. Проблемні питання щодо залучення ліцензованих та сертифікованих виконавців. Авторський та технічний нагляд в нових умовах. Ці та інші питання – від найкращих експертів будівельної галузі.

За бажанням можна відвідати один день семінару – 24 квітня.

Дізнайтесь подробиці >>>

Спікери:

Берендєєва О. В. - перший заступник директора ДП «Укрдержбудекспертиза».

Сергієнко О. В. - екс-начальник Управління дозвільних процедур ДАБІ України.

Івлєва Н. П. – завідувач відділу ДП "ДЕРЖАВНИЙ НДІ БУДІВЕЛЬНИХ КОНСТРУКЦІЙ", судовий експерт з будівельно-технічної експертизи, к.е.н.

Павленко Д. М. - один з найкращих експертів-практиків в сфері нерухомості, директор аналітичного центру «Правовий захист БТІ», автор численних публікацій у спеціалізованих виданнях.

Кононенко Т. Ю. – член-кореспондент Академії Будівництва України, експерт Інжинірингового Центру КНУБА, один з розробників ДСТУ.

Представник  - Мінрегіонбуду.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини