25 вересня cемінар «ТОВ та ТДВ. Нові можливості для бізнесу та їх ефективне використання»

25 вересня cемінар «ТОВ та ТДВ. Нові можливості для бізнесу та їх ефективне використання»

Учасники отримають зразок статуту, який відповідає новому закону про ТОВ.

25 вересня та 18 жовтня в м. Києві відбудуться семінари щодо можливостей застосування нового корпоративного законодавства за темою  «ТОВ та ТДВ. Нові можливості для бізнесу та їх ефективне використання».  

Можливі формати участі:

[ 25 вересня ]  або  [ 18 жовтня ]

 Спікери:

Віталій Пацюк - партнер «KPD Consulting», адвокат, Керівник практики корпоративного права та M&A; рекомендований престижним міжнародним рейтингом Best Lawyers in Ukraine (2017р.) як один з найкращих юристів в сфері корпоративного права. Best Lawyers - найстаріша і шановна експертна оцінка в юридичній професії.

Олеся Лукомська - Начальник Відділу забезпечення роботи секретаря та суддів Судової палати для розгляду справ щодо корпоративних спорів, корпоративних прав та цінних паперів Касаційного господарського Суду у складі Верховного Суду.

Про що будемо говорити:

1. Основні законодавчі новели та зміни умов ведення бізнесу.

2. Яким чином норми Закону можна використати учасникам АТ які планують перетворення у ТОВ.

3. Складання Статуту за новими правилами,

4. Формування статутного капіталу та реалізація переважного права учасника,

5. Нові механізми побудови і оформлення відносин між учасниками ТОВ та ТДВ. Корпоративний договір.

6. Нові можливості виходу з бізнесу. Вихід та виключення учасника.

7. Органи управління і контролю товариства. Компетенція, особливості утворення, організації роботи і оформлення результатів.

8. Введення прототипу фідуціарних зобов'язань усіх посадових осіб ТОВ. Відповідальність керівника, його заступників, головного бухгалтера та фінансового директора ТОВ згідно з новим законом. Законодавче закріплення нового терміну - "посадові особи ТОВ". Визначення кола осіб, на яких поширюється дане поняття. Повноваження і відповідальність посадових осіб ТОВ, які не є учасниками.

9. Введення обов'язкового повідомлення ТОВ про усіх "афілійованих осіб" всіх посадових осіб ТОВ. Відповідальність за недотримання цієї вимоги. Аналіз ризиків.

10. Зміни у порядку підписання протоколів загальних зборів та статуту ТОВ: як не зробити помилку. Коли і як краще застосовувати новели закону про ТОВ.

11. Введення нового, імперативного, порядку спадкування корпоративних прав. Аналіз ризиків і переваг нового порядку для учасників ТОВ.

12. Забезпечення ведення відповідального бізнесу виконання судових рішень, погашення боргів та ефективного контролю за діяльністю виконавчого органу.

13. Рейдерство і недружне поглинання: можливості захисту. проблемні питання.

Детальна програма тут  >>>

 

Якщо у Вас є питання - зверніться до координаторів: [відкрити контакти](044) 451-88-12  (067) 403-45-46

 

Анонс:

20 сентября, Киев | КАДРОВИЙ АУДИТ: нові норми - аудит посад, дії кадровика для узгодження документів і процедур діловодства за новими правилами, новий порядок формування особових справ. Ланцюг «Кадри - бухгалтерія». Контроль Держпраці. Профстандарти: до чого готуватися роботодавцю.

20-21 сентября, Киев | ДОГОВОРНЫЕ ОТНОШЕНИЯ. Составление, расторжение, исполнение хозяйственных договоров. Новая судебная практика.

25-26 сентября, Киев | БУДІВНИЦТВО в 2018-2019р. Новий ДБН Б.2.2 - 12:2018 "Планування і забудова територій". Нові будівельні норми(ДБН) та їх застосування у проектуванні та будівництві з 1.09.2018р. Нові зміни у проектуванні, експертизі, експлуатації. Дозвільна документація. Договірні відносини у будівництві.

28 вересня, Київ | СУДОВИЙ ПРОЦЕС (господарський, адміністративний, цивільний): стратегії та тактики. ». Практика застосування судами нового процесуального законодавства.  (Захід акредитовано НААУ - 7 балів адвокатам.)

9-10 жовтня, Київ | ЗЕМЕЛЬНІ ВІДНОСИНИ В УКРАЇНІ. Нові зміни в земельному законодавстві та практика їх застосування.

11 жовтня, Київ | ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ в 2018/2019 р. ЗЕД - КОНТРАКТИ: укладання, розірвання та виконання. Мінімізація ризиків та збитків. Особливості роботи з Китаєм, Канадою, країнами Південно-східної Азії та Євросоюзу Вплив нових правил валютно-митного регулювання на виконання ЗЕД-контрактів.

18 жовтня, м. Київ | АКЦІОНЕРНІ ТОВАРИСТВА (АТ). Що тепер робити та як саме? Найновіші зміни до корпоративного законодавства та їх вплив на діяльність АТ.

Долучайтесь до нас на FB щоб бути в курсі всіх професійних заходів


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини