Для керівників ресторанних закладів, менеджерів, адміністраторів – тренінг підвищення продажів у ресторані, збільшення середньої суми чеку.
Корпоративне навчання офіціантів ресторанним продажам
Запрошуємо на одноденний тренінг Ресторанних продажів - 14.11 (середа)
інші дати проведення - на сайті навчальної студії Тренд
У програмі навчання:
Етапи продажів в ресторані
Методи ресторанних продажів
Правила спілкування з гостем ресторанного закладу
Правила прийняття замовлення в ресторані
Значення аперитива та дижестива
Як можливо, але не потрібно підвищувати суму чека
Вміння продавати та презентувати ресторанні страви "смачно"
Вміння роботи гостям додаткові пропозиції та їх обгрунтування
Робота із запереченнями гостей ресторану
Орієнтація на гостя
Як відповідати на "складні" питання гостей
Правило LAST
Як правильно говорити «ні»
Вибачення перед гостем
Ситуації, які потребують втручання керівництва ресторану
Графік набору – 14.11, ср., 11 00 -17 00
03.12, пн. 11 00 – 17 00
Вартість – 1500 грн.
Адреса проведення – Київ, м.Почайна, пр-т С.Бандери 21
Контакти для питань і запису– 066 617 80 37, 067 186 46 05