Наші активні дії та спостереження в розвитку керівників

Ми проводим тренінги для різних сфер та для кожного, хто бажає вчитися.

Проводячи тренінги для ТОП-менеджменту, Власників бізнесів, Менеджерам з управління, спостерігаючи за швидкісттю та якістю розвитку, ми пропонуємо розглянути два варіанти для особистого навчання, грунтуючись на функціональній підготовці учасника.

Для більш професійного учасника ми пропонуємо Вашій увазі тренінг по менеджменту одного дня: «Тренінг – конструктор Основи Управління Персоналом та Розвиток Особистої Результативності» 
Але, якщо це молода команда менеждерів, які потребують більше практичної роботи з використанням завдань та аналізу в усвідомленності, ми пропонуємо тренінг з трьох рівнів: "Секрети успішного керівника" 
Ми націленні на індивідуальну та якісну роботу з кожним учасником наших тренінгів. Також, обов'язково, ми завжди підтримуємо післятренінгову мотивацію, комунікацію та розвиток кожного учасника тренінгу.

В сфері обслуговування, готельного та ресторанного бізнесу, медичної діяльності, банківські фахівці – всі ці учасники - це спеціалісти, які бажають ставати кращими та впливати на результат https://www.trn.ua/trainings/64813/ , https://www.trn.ua/trainings/64165/ 

Ми проводимо тренінги для різних сфер та для кожного, хто бажає вчитися; ми працюємо з студентами, проводимо тренінги з продавцями - після їхнього навчання готові провести атестації та зробити IПР (Індивідуальні Плани Розвитку) –  Тібет та Моторспорт.

Ми працюємо в різних форматах, починаючи від семінарів до індивідуальної роботи, від тренінгу до створення розвиваючого проекту вашого бізнесу. Також, діємо в напрямку персоналу та формуванні результативної, усвідомленої команди, готової працювати на результат! (https://www.trn.ua/trainings/64407/)
Бажаєте підняти особисті показники!?

«Наша робота з персоналом сьогодні – зможе Вам показати результати завтра..» (https://www.trn.ua/companies/10578/#trainings)


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Лідерство, тімбілдинг Фінанси, кредит, банківська справа