Журналістів запрошують до Луцька на West Media Forum 2018

Журналістів запрошують до Луцька на West Media Forum 2018

Організатори цьогорічного форуму пропонують журналістам і редакторам поспілкуватися на тему «Медіа-ніші: як редакціям здобувати популярність, довіру, гроші».

Захід відбудеться 15 грудня 2018 року у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків (м.Луцьк, вул. Карбишева,1, КРЦ «Адреналін Сіті»).

Відвідати West Media Forum 2018 буде корисно журналістам, редакторам, медіа-менеджерам, власникам ЗМІ, маркетологам, менеджерам з реклами, студентам і викладачам факультетів журналістики, блогерам.

Модератором форуму працюватиме медіа-експерт з Рівного Сергій Штурхецький.

Організатори: Бізнес-академія практичного менеджменту PMBA.

Генеральний інформаційний партнер: найбільший медіа-холдинг Волині CID MEDIА GROUP.

«Ми чекаємо на West Media Forum 2018 медійників, які шукають для своїх команд нові ідеї. Нішевий контент сьогодні у тренді, тому запросили тих спікерів, у кого вийшло зробити цікавий, популярний продукт і навіть заробити на цьому», – пояснила співорганізаторка форуму Наталія Пахайчук, керівниця мережі гіперлокальних сайтів Район.in.ua.

У програмі заходу відбудуться виступи про те, як шукати нішеву аудиторію, який контент створювати і як його монетизовувати. Зокрема, буде йтися про такі напрямки, як ділова, кулінарна, екологічна, історична, літературна, розважальна журналістика тощо.

«Цьогорічний форум цікавий не тільки наповненням, а й місцем проведення. Адже же захід відбудеться у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. Ми переконані, що це вагома причина для журналістів зі всієї України приїхати до Луцька», – сказала співорганізаторка Тетяна Репницька, директорка Бізнес-академії практичного менеджменту.

Вартість квитка на форум 400 гривень. 
Попередня реєстрація на сайті West Media Forum 2018


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини