18 грудня в м. Києві відбудеться семінар «Закон про ТОВ та ТДВ: нові можливості для бізнесу. Нові правила регулювання здійснення господарської діяльності у формі ТОВ та ТДВ»

18 грудня в м. Києві відбудеться семінар «Закон про ТОВ та ТДВ: нові можливості для бізнесу. Нові правила регулювання здійснення господарської діяльності у формі ТОВ та ТДВ»

Семінар щодо можливостей застосування нового корпоративного законодавства. Всі учасники отримають СТАТУТ ТОВ.

18 грудня в м. Києві відбудеться семінар щодо можливостей застосування нового корпоративного законодавства за темою  «Закон про ТОВ та ТДВ: нові можливості для бізнесу. Нові правила регулювання здійснення господарської діяльності у формі ТОВ та ТДВ».

Реєструйтесь тут >>>


Про що будемо говорити:

1. Основні законодавчі новели та зміни умов ведення бізнесу.

2. Яким чином норми Закону можна використати учасникам АТ які планують перетворення у ТОВ.

3. Складання Статуту за новими правилами,

4. Формування статутного капіталу. Обіг частин та часток. Реалізація переважного права учасника,

5. Нові механізми побудови і оформлення відносин між учасниками ТОВ. Корпоративний договір. Основні блоки корпоративного договору. Що врахувати в корпоративному договорі. Механізм реалізації умов корпоративного договору.

6. Нові можливості виходу з бізнесу. Вихід та виключення учасника.

7. Органи управління і контролю Товариства. Компетенція, особливості утворення та припинення повноважень, організації роботи і оформлення результатів.

8. Введення прототипу фідуціарних зобов'язань усіх посадових осіб ТОВ. Відповідальність керівника, його заступників, головного бухгалтера та фінансового директора ТОВ згідно з новим законом. Законодавче закріплення нового терміну - "посадові особи ТОВ". Визначення кола осіб, на яких поширюється дане поняття. Повноваження і відповідальність посадових осіб ТОВ, які не є учасниками.

9. Оформлення відносин з посадовими особами. Винагорода посадових осіб. Розірвання договору з посадовими особами без виплати компенсації.

10. Введення обов'язкового повідомлення ТОВ про усіх "афілійованих осіб" всіх посадових осіб ТОВ. Відповідальність за недотримання цієї вимоги. Аналіз ризиків.

11. Зміни у порядку підписання протоколів загальних зборів та статуту ТОВ: як не зробити помилку. Коли і як краще застосовувати новели закону про ТОВ.

12. Введення нового, імперативного, порядку спадкування корпоративних прав. Аналіз ризиків і переваг нового порядку для учасників ТОВ.

13. Значні правочини та правочини із заінтересованістю в ТОВ. Що робити якщо мало чистих активів. Порядок застосування обмежень щодо вчинення правочинів та способи спрощення діяльності ТОВ.

14. Забезпечення ведення відповідального бізнесу виконання судових рішень, погашення боргів та ефективного контролю за діяльністю виконавчого органу.

15. Рейдерство і недружне поглинання: можливості захисту. проблемні питання.

 

Якщо у Вас є питання - зверніться до координаторів: [відкрити контакти](044) 451-88-12  (067) 403-45-46


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини