До Нового року залишилось всього 20 днів, тож саме час організовувати корпоратив! А найкращий український корпоратив – то квест в стилі етно від компанії D-Space!

До Нового року залишилось всього 20 днів, тож саме час організовувати корпоратив! А найкращий український корпоратив – то квест в стилі етно від компанії D-Space!

Якщо закінчилися ідеї для тимбілдінгу, а просто банкет-то не Ваша корпоративна культура, і хочеться драйву, і щоб не банально, і фото щоб були круті, тоді час запропонувати Вам цікаву програму - квест в силі етно.

Окрім того, що це весело, квест передбачає можливість налагодити стосунки, дізнатися більше один про одного, побачити сильні сторони своїх колег та згуртуватися як команда. Корпоративний квест – це захоплююча, динамічна гра та вирішення усією командою  інтелектуальних, творчих, пошукових та фізичних завдань різної складності. 

Переваги:

1. Тривалість 2,5 -3 години, і саме це дозволяє інтегрувати квест в будь який корпоративний захід: тренінг, стратегічна сесія, день народження компанії, святкування закінчення проекту тощо.

2. Контент етно-квесту дуже колоритний та, як конструктор, легко  збирається і модулюється під Ваші потреби, особливості команди та корпоративні цінності.

Всі завдання об’єднані єдиним сюжетом та проходять у різних місцях етнографічного комплексу. На усіх станціях передбачене освітлення, усі станції захищені від дощу, снігу, а тому квест можна проводити до пізньої ночі та за будь-якої погоди. Кожні 20 хвилин відбувається зміна подій і це тримає драйв та дозволяє дізнатися багато нового навіть найскептичнішим учасникам.

3. Майже немає обмежень по кількості учасників: від 8 до 100.

4. Найголовніше, етно-квест познайомить Вашу команду глибше з українськими традиціями, ремеслами, автентичністю.

 Налагодження комунікативних зв’язків, формування позитивного клімату та здорових комунікацій в організації, корпоративний відпочинок.

Очикувані результати (101% гарантії)

  • учасники більше дізнаються один про одного, побачать сильні сторони колег
  • виконуючи завдання, де необхідні різноманітні вміння та навички, кожний зможе відчути себе  компетентним і корисним для команди
  • відчують більшу згуртованість  та підтримку один одного
  • дізнаються багато нового та цікавого про давню Україну
  • включать азарт та енергію в свою повсякденну діяльність
  • фото з квесту ще довго будуть тішити внутрішні портали


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини