Практичний посібник "HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування", старт 26 февраля

Практичний посібник "HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування", старт 26 февраля

Практичний посібник складається з 2 частин: для невеликого закладу (частина 1 - до 10 осіб персоналу), для великого закладу (частина 2 - більше 10 осіб персоналу). Вартість ч.1 - 8400 грн., вартість ч.2 -16800 грн. Без сплати ПДВ. Це- акційна ціна.

Практичний посібник "HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування"

В ч.1 Посібника - базова та оперативна документація системи НАССР, обов'язкові програми-передумови, які вимагаються чинними НД, посадові інструкції, програми навчань персоналу.

Ч.1 Посібника рекомендується для юридичних осіб (компаній,ФОП) з чисельністю персоналу до 10 осіб. 

Ч.2 Посібника поряд з документами ч.1 має набагато більше документів системи НАССР, включаючи організацію безпечного харчування, роботу з обладнанням та інвентарем, закупівлі продуктів (мийних та дезинфікуючих засобів та ін. товарів), зберіганням продуктів, правильним підходам до приготування їжі, самоінспекції та аудити, поводження з принесеними ззовні продуктами (наприклад торт на день народження і т.п.),  перерви та харчування працівників, підготовку персоналу, різні робочі журнали і т.д. 

Ч.2 Посібника рекомендується для юридичних осіб з чисельністю персоналу більше 10 осіб. 

Замовлення приймаються на адреси: [відкрити контакти][email protected],  [відкрити контакти][email protected]

Матеріал Посібника в електронному вигляді - на диску (CD). Надсилається поштою (разом з актом виконаних робіт) після підписання договору та оплати виставленого рахунку.

Мова Посібника - українська.

В подальшому, при потребі, Посібник буде і російською мовою.

ТОВ "ВАТТ"

http://usq.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини