Ефективний керівник медичного закладу, страт тренінгу 13 квітня!

Сучасному керівнику необхідно володіти новими методами організації й управління

Приватні медичні заклади є унікальними або, принаймні, відмінними від інших типів організацій, адже в них значно складніше визначити і виміряти результати діяльності. Та й виконувана робота дуже різноманітна, складна і специфічна, у більшості своїй термінова та невідкладна. Також вона не допускає терпимості до невизначеності та помилок. Виробнича діяльність у закладах охорони здоров’я дуже тісно пов’язана з іншими видами роботи, потребує суворої координації дій різних професійних груп і високого ступеня їх спеціалізації.

При цьому варто врахувати, що фахівці «з іменем» передусім бережуть «честь мундира» і віддані своїй професії, натомість інтереси організації для них — на другому місці.

Це ще раз доводить: сучасному керівнику конче необхідно володіти новими методами організації й управління, основними з яких є управління ринком чи мережею послуг, орієнтоване на охорону здоров’я населення; активне управління якістю і постійне вдосконалення роботи; управління медичним обслуговуванням з виходом за межі організацій; управління фінансами з орієнтацією на ефективність організації.

Про це ми будемо розповідати нашим учасникам 13 квітня на тренінгу

"Ефективний керівник медичного закладу"

 https://www.facebook.com/events/352166928721429/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини