Запрошуємо на "Річні збори акціонерів в 2019. Що нового і на що важливо звернути увагу" 21 березня

На семінарі ви одержите добірку законодавчих та нормативо-правових актів, яку Ви зможете використовувати для підготовки і проведення загальних зборів акціонерів та процедури збільшення (зменшення) статутного капіталу акціонерного товариства.

Якщо виникла необхідність збільшення (зменшення) статутного капіталу акціонерного товариства то рекомендуємо записатися на захід і ви дізнаєтеся:

  • Порядок збільшення статутного капіталу акціонерного товариства. Джерела та шляхи збільшення статутного капіталу. Коли неможна приймати рішення про збільшення статутного капіталу
  • Які питання мають бути винесені на розгляд загальних зборів акціонерів у разі збільшення статутного капіталу акціонерного товариства.
  • На що слід звернути увагу під час підготовки загальних зборів акціонерів до порядку денного яких виноситься питання про збільшення розміру статутного капіталу.
  • Порядок зменшення статутного капіталу акціонерного товариства. Джерела та шляхи зменшення статутного капіталу. Коли законодавство зобов’язує зменшити статутний капітал.
  •  Порядок реєстрації випуску акцій в Національній комісії з цінних паперів та фондового ринку. Строки подання та вимоги до документів, що подаються для реєстрації випуску акцій.

Будь ласка, надсилайте Ваші конкретні питання заздалегідь, щоб спікери встигли вивчити дане питання та надали Вам зважену відповідь!

Підтвердіть Вашу участь оплатою і зареєструйтеся:

тел.:  [відкрити контакти]044 451-84-17[відкрити контакти](050) 303-47-47, [відкрити контакти](050) 444-85-06

[відкрити контакти][email protected][відкрити контакти][email protected][відкрити контакти][email protected]а


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини