4-5 квітня у м. Київ відбудеться семінар "Договірні відносини. Новели господарської договірної практики. Спори, що виникають з договірних відносин. Нова судова практика виконання договорів"

4-5 квітня у м. Київ відбудеться семінар "Договірні відносини. Новели господарської договірної практики. Спори, що виникають з договірних відносин. Нова судова практика виконання договорів"

Укладення. Підписання. Зміна умов. Розірвання. Виконання. Новели – значні правочини та правочини із заінтересованістю. Господарські договори очима податківців.

ТОВ «Кортекс» запрошує 4-5 квітня взяти участь у 2-денному семінарі «ДОГОВІРНІ ВІДНОСИНИ в 2019р. Новели господарської договірної практики. Спори, що виникають з договірних відносин. Нова судова практика виконання договорів». Про що будемо говорити: актуальні питання договірного права на прикладах останньої судової практики, нові вимоги до договорів в контексті ЗУ про ТОВ та змін до Закону про АТ, форма договору та наслідки недотримання, хто має право підписувати та приймати договори до виконання, як визначити ціну та валюту контракту, визнання договору недійсним – наслідки та способи захисту, як ефективно використати та передбачити в договорі штрафні санкції. Вплив процесуальної реформи на договірну практику. 

Забронювати участь  >>>

Спікери

Васильченко Т. В. * - суддя Господарського суду м. Києва, к.ю.н.

Артемова Н. О. - суддя Господарського суду Дніпропетровської області.

Грек Б. М. - суддя Північного апеляційного господарського суду, к.ю.н., Заслужений юрист України.

Саад Шаді – адвокат, один з провідних фахівців з корпоративного управління. Понад 15 років успішної юридичної практики, забезпечив корпоративний захист понад 100 підприємств. Має досвід структурування угод M&A. Керівник компанії Saad Legal. Заступник голови Ради учасників Національного депозитарію України.

Муравйов О. В. - адвокат, керуючий партнер АО «ЛНМ», заступник Голови Вищої ради юстиції (2015-2016), суддя ВАСУ (2012-2016) та ВГСУ ( 2005-2012), заслужений юрист України.

Богініч О. Л. - ст. науковий співробітник інституту Держави і права ім. М.Корецького, к.ю.н.

План семінару:

  1. Укладення договорів в контексті нового Закону про ТОВ та змін до Закону про АТ.
  2. Вплив нового процесуального законодавства (ГПК, ЦПК) на договірні відносини.
  3. Укладення, зміна умов та розірвання договорів.
  4. Виконання договору.  
  5. Позовна давність: проблемні та практичні питання.
  6. Господарські договори очима податківців в 2019р. Нові підходи ВС та ДФС до оформлення договорів та первинних документів. Нова судова практика.
  7. Оформлення конкретних видів договорів. 

Забронювати участь  >>> 

Телефонуйте: [відкрити контакти](044) 451-88-12  (067) 403-45-46

Ми відповімо на будь-яке Ваше запитання.

Всі професійні заходи тут   desyatka.com.ua  або на  FBkorteks


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини