Підсумки тренінгу «Підвищення кваліфікації ведення бізнесу для представників малого та середнього підприємництва»

Розглянемо результати та основні питання, які ми обговорювали на тренінгу.

В рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Василькові на 2019-2020 рр. з метою вирішення проблемних питань ведення бізнесу та поліпшення правової обізнаності суб’єктів господарювання 27 березня 2019 року за сприянням міської влади відбувся безкоштовний тренінг на тему «Підвищення кваліфікації ведення бізнесу для представників малого та середнього підприємництва» у Центрі дитячої та юнацької творчості по вул. Володимирська, 2.

Бізнес – тренером виступив Віталій Майстренко – консультант з управління, фасилітатор, фахівець по менеджменту, технологіям лідерства, організаційним змінам, продажам, стратегічному розвитку, учасник Всеукраїнської асоціації консультантів з управління IMC-Ukraine, та Національної асоціації фасилітаторів України (НАФУ), співвласник та керуючий компаніями в сегментах B2B, B2C.

Тренінг пройшов у форматі діалогу й поєднав презентацію тренера з обговоренням проблемних питань з присутніми учасниками. Було запропоновано 120 найперспективніших ідей для бізнесу в умовах сучасних потреб і можливостей та на конкретних прикладах розглянуто ризики з реалізації цих проектів. Піднімалися актуальні питання у зв’язку з втратою чинності мораторію на проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності про захист прав і інтересів підприємництва під час перевірок.

Управління з питань економіки та власності Васильківської міської ради висловлює свою вдячність всім учасникам семінару «Підвищення кваліфікації ведення бізнесу для представників малого та середнього підприємництва», сподіваючись на подальшу співпрацю при проведенні наступних семінарів-навчань, тренінгів тощо.

Нагадуємо, що отримати всі матеріали та презентацію в електронному вигляді для власного користування можливо у відділі з питань розвитку підприємництва та документообігу управління з питань економіки та власності Васильківської міської ради (кабінет № 2) за адресою: м.Васильків, вул.Володимирська, 43 або зробивши заявку на електронну адресу [відкрити контакти][email protected]

http://vasylkiv.org/…/pidsumki-treningu-pidvishhennya-kval…/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини