Презентація посібника на "Книжковому арсеналі" для HRM 22 травня

Презентація посібника на "Книжковому арсеналі" для HRM 22 травня

На Книжковому Арсеналі 22 травня відбудеться презетнація мого посібника, які будуть корисними спеціалістам з підбору персоналу та директорам.

На стенді Музейного простору (В 5.03) на мислячих вимогливих професіоналів та тих, хто прагне такими бути, чекають два екстраординальні посібника - з організації підбору та розвитку клієнторієнтованості

Хоча назви посібників акцентують увагу на музейному середовищі, описаний в "Організації підбору" покроково, з типовими упередженнями, помилками та можливостями їх уникнути, підхід застосовний у будь-якій галузі господарювання, бо поєднує засади компетентнісного управління та управління за цілями - забезпечує найвищі рівні залученості та задоволеності (зрідненості, якщо за Сковородою).

Автором систематизовано досвід колег з високими показниками ефективності в підборі, а також досвід змінення управлінської культури - від знецінення управління персоналом (зведення до кадрового обліку) до повного визнання рівноцінним виробництву, маркетингу, фінансам, та співдії управління персоналом та управління людьми. І тільки після цього перенесено та застосовано в музейному середовищі, аби поламати кліше "на ці гроші молоді енергійні кваліфіковані люди працювати не підуть". Позитивні результати такого переносу є.

Тим сильнішим є переконання, що самому бізнес середовищу, кращі практики якого проаналізовано, систематизовано, перенесено, застосовано, також корисно послуговуватися цим знанням та розумінням кращих практик.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини