Фінансовий менеджмент: чому звичайні цифри у річній звітності мають надзвичайне значення. Запрошуємо на тренінг 10-11 липня

Фінансовий менеджмент: чому звичайні цифри у річній звітності мають надзвичайне значення. Запрошуємо на тренінг 10-11 липня

Компанія повинна генерувати стабільний прибуток і грошові потоки, показник EBITDA – рости, а інвестиційні проекти – збільшувати вартість бізнесу.

Ось мантра, яку повторює кожний керівник – від адміністративного до ІТ-директора, хоча по-різному занурюється в фінансовий менеджмент та впливає на прибутковість.

Але як будь-яка, навіть абсолютно “нефінансова”, діяльність в компанії впливає на загадково-фантастичні показники прибутку, рентабельності та стійкого розвитку? Чому звичайні цифри у річній звітності мають надзвичайне значення? На скільки важливо планувати й контролювати витрати, навіть коли виникає термінова гостра необхідність придбати нове обладнання, розробити унікальне ПЗ чи запустити масштабну рекламну кампанію? Нарешті, чому фінансисти наполягають, що гроші сьогодні дорожчі, ніж гроші завтра, а ключова ціль інвестицій – створювати зрозумілі грошові потоки, а не можливі переваги в майбутньому?

Відповіді на ці та інші базові питання ведення бізнесу Ви знайдете у нашому тренінгові “Фінансовий менеджмент для керівників-нефінансистів”. Програма є обов’язковою для всіх керівників, націлених на ефективність, незалежно від рівня посади та сфери діяльності, для вдосконалення професійних компетенцій.

Чекаємо на Вас 10-11 липня, реєстрація за посиланням: https://www.trn.ua/trainings/1812/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини