CIMA - вагомий аргумент в кар'єрі фінансиста. Початок курсу 10 серпня

CIMA - вагомий аргумент в кар'єрі фінансиста. Початок курсу 10 серпня

Настала пора осягати всі тонкощі фінансового менеджменту та управлінського обліку. Цей курс дозволить вам продовжити кар'єрний зріст, перетворитися з бухгалтера на директора або власника бізнесу.

Як би не називали співробітника керуючого фінансами на підприємстві - фінансовим директором, заступником директора з економіки або головним бухгалтером - не принципово. Важливо, що на кожному підприємстві такий фахівець є. І від його грамотних професійних дій, залежить не тільки його особистий успіх, а й успіхи і розвиток підприємства!

На відміну від бухгалтерських кваліфікацій, які фокусуються  виключно на  фінансових аспектах, внутрішньому аудиті та податковому обліку, CIMA готує авторитетних професіоналів для стрімкого розвитку кар'єри в бізнесі.

Адже більшість нинішніх директорів займають свої посади саме завдяки тому, що колись навчилися управляти фінансами і успішно склали іспити для отримання диплома СІМА .

Настала пора осягати всі тонкощі фінансового менеджменту та управлінського обліку. Цей курс дозволить вам продовжити кар'єрний зріст, перетворитися з бухгалтера на директора або власника бізнесу.

З 2017 року CIMA запустила нову кваліфікацію на російській мові «Управління бізнесом» на базі своєї повної кваліфікаціі. Стара  кваліфікація російською - «Диплом CIMA: Управління ефективністю бізнесу" - пішла в минуле. Нова кваліфікація російською мовою «Управління бізнесом» на базі своєї повної кваліфікації (модуль Р1 і Р2).

 УЦ "Школа успішного бізнесу" проводить підготовку для успішного екзамену на Диплом СІМА. У цьому році початок занять з 10 серпня до тестів, які пройдуть у листопаді (м.Харків та м. Київ). У вас є змога здобути англійську освіту українською (російською) мовою.

Вартість кожної програми уточнюйте у організатора. У вартість входить: методичний матеріал, кава-паузи.

По завершенню навчання кожен учасник отримує сертифікат за прослуханий курс.

Отримати вищий титул фахівця з Управлінського обліку, Диплом за програмою CIMA - мрія багатьох бухгалтерів і фінансистів, але для кого-то - це не просто мрія, саме МЕТА!

Почніть разом з нами своє сходження по кар'єрних сходах!

Адміністратор програми: Директор «Школи успішного бізнесу», член ФПБАУ - Ольга Зіоменко

E-mail: [відкрити контакти][email protected]

Телефони: [відкрити контакти](096) 210 86 20, [відкрити контакти](099) 214 67 72, [відкрити контакти](063) 148 46 18

Наша мета - щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.

Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «Школа успішного бізнесу»


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини