"Школа початківця - бухгалтера" розпочинає новий навчальний рік. Реєструйтеся!

"Школа початківця - бухгалтера" розпочинає новий навчальний рік. Реєструйтеся!

Курс розрахований на фахівців, які мають базову економічну освіту, проте не мають практичного досвіду ведення бухгалтерії, а також для тих, хто хоче освоїти для себе нову професію - бухгалтер і отримати перші практичні поради до досягнення цієї мети.

І звичайно, завжди все починається з початку. Кар'єра  головного бухгалтра, або директора з фінансів не є виключенням. Що є початком  бухгалтерських азів?

 А це Практичний курс починаючого бухгалтера! Даний курс розрахований на фахівців, які мають базову економічну освіту, проте не мають практичного досвіду ведення бухгалтерії, а також для тих, хто хоче освоїти для себе нову професію - бухгалтер і отримати перші практичні поради до досягнення цієї мети. Цей курс базується виключно на практичному застосуванні всіх норм бухгалтерського обліку та чинного податкового законодавства.

Після закінчення кожної теми будуть надаватися тестові завдання для самостійного виконання та обов'язковий розгляд правильних рішень.

Програма курсу побудована таким чином: від первинного оформлення господарських операцій до складання звітності підприємства - від простого до складного.

Знати як правильно вести облік - це початок. Застосовувати ці знання на практиці - це крок до становлення професіонала. Стати професійним бухгалтером - це вміти зберігати і примножувати активи підприємства.

Переваги даного навчання:

  • Невелика група;
  • Тривалість програми (курс навчання всього 25 годин (.1 місяць), але встигаємо вичитати весь базовий рівень знань бухгалтерського обліку);
  • Гнучкий графік занять;
  • Тісний контакт з лектором під час і після навчання.
  • У курс навчання можуть бути внесені зміни за бажанням слухачів.

Реєстрація на курс, а також Програми навчання висилаються по Вашому запиту зручним для Вас способом.

Вибирайте! Приєднуйтесь!

Почніть разом з нами своє сходження по кар'єрних сходах!

Реєстрація на навчання і докладна інформація

за телефонами:: [відкрити контакти](096) 210-86-20[відкрити контакти](099) 214-67-72[відкрити контакти](063) 148-46-18,

  пишіть нам [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини