Фінанси для нефінансових менеджерів: як складну бухгалтерію зробити зрозумілою? Реєструйтеся на курс!

Фінанси для нефінансових менеджерів: як складну бухгалтерію зробити зрозумілою? Реєструйтеся на курс!

Курс для керівників, які стануть більш усвідомленими і фінансово обґрунтованими в своєму бізнесе.Зростуть обороти активів компанії, будуть скорочені деякі види витрат, зросте прибуток. Бухгалтер та директор порозуміються.

Як зробити, щоб керівники підприємства та бухгалтерія розуміли один одного з пів слова- треба, щоб вони говорили "одніїю мовою"..

Тому наш центр "Школа успішного бізнесу" пропонує "Фінанси для нефінансових менеджерів" - Курс для керівників, які стануть більш усвідомленими і фінансово обґрунтованими в своєму бізнесе.Зростуть обороти активів компанії, будуть скорочені деякі види витрат, зросте прибуток. Бухгалтер та директор порозуміються.

В сучасних умовах важливо бути швидше більшості - фахівці, які зараз пройдуть навчання та отримають "практичний" диплом, мають високі шанси успішно впровадити знання на практиці і стати лідерами в своїй роботі вже в найближчому майбутньому..

Наш навчальний центр "Школа успішного бізнесу" постарався "зібрати" кращих викладачів і тренерів, захоплених своєю професією, щоб ви могли почати разом з нами своє сходження по кар'єрних сходах, щоб ваш бізнес став успішним!

На цьому тренінгу керівники зможуть відповісти на питання :

  1.  Як і для чого керівникові потрібно знати і аналізувати фінансову звітність
  2.  Як спланувати доходи і витрати, враховуючи реалії роботи компанії, здійснити контроль за використанням ресурсів і стимулювати працівників
  3. Як управляти грошима і заборгованістю, створювати оптимальний розмір запасів
  4.  Як дізнатися чи вигідний ваш проект і розрахувати вартість грошових потоків у часі

А також отримають інформацію про основи складання фінансової звітності, проведення фінансового аналізу, управління оборотними активами, бюджетуванні і проведенні інвестиційного аналізу. В результаті рішення керівників стануть більш усвідомленими і фінансово обґрунтованими. Підвищиться оборотність активів компанії, можуть бути скорочені деякі види витрат, зросте прибуток.

Лектора програми: сертифіковані викладачі - сертифікати CAP / CIPA, ACCA, CIMA, Диплом IPFM; практикуючі фінансисти і юристи, члени Федерації Професійних Бухгалтерів та Аудиторів України.

Адміністратор програми: Директор «Школи успішного бізнесу», член ФПБАУ - Ольга Зіоменко

Реєстрація на навчання і докладна інформація

за телефонами:: [відкрити контакти](096) 210-86-20[відкрити контакти](099) 214-67-72[відкрити контакти](063) 148-46-18,

  пишіть нам [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини