Перехід на МСФЗ - неминучий процес для українських підприємств. Останній семестр розпочинається з 7 вересня!

Перехід на МСФЗ - неминучий процес для українських підприємств. Останній семестр розпочинається з 7 вересня!

Перехід на МСФЗ - неминучий процес для українських підприємств. Запрошуємо на ознайомчі заняття з Міжнародних стандартів фінансової звітності у НЦ "Школа успішного бізнесу".

Якщо Ви головний бухгалтер або тільки збираєтеся ним стати, Ви повинні відповідати запитам реального бізнесу і позиції кадрового ринку!

Навчальний центр "Школа успішного бізнесу" Запрошує Вас на тренінги: «МСФЗ і ПСБО: огляд і перше застосування» + НОВЕ В МСФЗ – 2019». Осінній семестр розпочинається з 7 вересня!

 Тренінг Семінар призначений для: Головних бухгалтерів, бухгалтерів, Фінансових директорів, Керівників і фахівців фінансових служб, Аудиторів.

 Користь цього заходу:  

  •  Дізнаєтеся про всі зміни з 1 січня 2019 року в МСФЗ в зв'язку з прийняттям Закону «Про внесення змін до Закону України« Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні »; 
  •    дізнаєтеся про нові вимоги щодо складання фінансової звітності за міжнародними стандартами підприємствами, що становлять суспільний інтерес;  
  •   Вам буде набагато легше готувати найближчу звітність по МСФО;
  •     Першими дізнаєтеся про вдосконалену порядку надання та оприлюднення фінансової звітності в єдиному електронному форматі; 
  •    Ви зможете поспілкуватися зі своїми колегами, які на своєму підприємстві займаються тими ж питаннями, що і Ви.

А також

  • Протягом курсів йде пряме спілкування з лектором, що дає можливість отримати кваліфіковану і обгрунтовану відповідь на Ваше запитання. Жоден Ваше питання не залишиться без відповіді.
  •   Навчання на наших курсах бухгалтерів засноване на об'єднанні лекцій і практичних занять. Практика будується на конкретних прикладах з урахуванням спеціалізації кожного напряму навчання бухгалтерів. 
  • Заняття на курсах проводяться фахівцями найвищої кваліфікації, які враховують різний рівень підготовки слухачів.

 РЕЄСТРАЦІЯ на навчання і докладна інформація за телефонами: [відкрити контакти](096) 210 86 20, [відкрити контакти](099) 214 67 72, [відкрити контакти](063) 148 46 18

пишіть нам: [відкрити контакти][email protected] 

Наша мета - щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.

 Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «Школа успішного бізнесу».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини