Чому курс з МСФЗ треба обрати у "Школі успішного бізнесу"? Залишайте ваші заявки!

Чому курс з  МСФЗ треба обрати у "Школі успішного бізнесу"? Залишайте ваші заявки!

Попит на фахівців зі знаннями МСФЗ стає дедалі більше. Зміни в Законі про бухгалтерський облік та фінансову звітність значно розширюють сферу застосування МСФЗ.Запрошуємо на ознайомчі заняття з Міжнародних стандартів фінансової звітності.

Міжнародні стандарти фінансової звітності використовується тому, що вони прийняті країнами Європейської спільноти як обов'язковий стандарт. Оскільки МСФЗ вимагають порівняльної звітності (тобто потрібні звітні дані за попередній рік), більшості компаній довелось перейти на МСФЗ вже з 2004 року.

Попит на фахівців зі знаннями МСФЗ стає дедалі більше. Зміни в Законі про бухгалтерський облік та фінансову звітність значно розширюють сферу застосування МСФЗ. 

Перехід на МСФЗ - це складний процес, що включає кілька етапів (наприклад, кардинальна зміна облікової політики компанії, аналіз всіх господарських операцій, широке використання професійного судження в бухгалтерському обліку, процес трансформації звітності тощо).

Однак першим етапом має бути навчання і сертифікація спеціалістів: фінансових директорів, бухгалтерів і аудиторів. І тут постає питання - де навчають найкраще?

З кожним роком, «Школа успішного бізнесу» надає своїм «учням» найбільш вдосконалені програми навчання ПСБО і МСФЗ і відповідають вимогам актуальності інформації, які складається на ринку послуг професійного бухгалтерського навчання.

 В останні час, наші слухачі все частіше задають нам питання: чим відрізняються наші програми від аналогічних пропозицій інших учасників ринку, чому пропонуємо саме таку кількість годин навчання?

Отже, чим наші програми вигідно відрізняються від інших пропозицій

 «Школа успішного бізнесу» пропонує результативне вивчення МСФЗ програм тривалістю не менше 24 годин, і категорично проти початку знайомства з МСФЗ на одноденних оглядових семінарах. Слухач не отримає знань для практичного застосування. Слухач буде змушений продовжити навчання за більш тривалої програмі, де матеріал одноденного семінару обов'язково повториться. Це означає - платити двічі.

«Школа успішного бізнесу» вбачає в деяких одноденних оглядових семінарах по МСФО, які не стільки навчання, скільки рекламу консалтингових послуг. Особливо, якщо програма таких семінарів багатообіцяюче насичені, а заключним пунктом містить пропозиції про «надання професійної допомоги».

 «Школа успішного бізнесу» вважає за доцільне запропонувати курс «Перше застосування МСФЗ: трансформація звітності» (тривалість 16 годин), наступним за оглядовим курсом МСФЗ (тривалість 25 годин). Трансформацію звітності складно освоїти при першому знайомстві з МСФЗ.

«Школа успішного бізнесу» рекомендує всім, хто прийняв рішення отримати будь-якої міжнародний сертифікат по МСФО, пройти вивчення самих стандартів. А вже наступним етапом, прослухати курс підготовки до здачі іспиту на сертифікат. Представники всіх сертифікаційних програм не приховують, що ці програми орієнтовані на аудиторні екзаменаційні завдання, включають не всі стандарти, в деяких питаннях далекі від практики застосування МСФЗ. Треба починати з вивчення самих стандартів, вони є базою для освоєння програм Міжнародних сертифікацій.

«Школа успішного бізнесу» має всі необхідні стандарти підготовки - і весь перелік курсів з  МСФЗ (враховуючи "ACCA DipIFR (rus)"), і найкращих фахівців- викладачів.

"ACCA DipIFR (rus)" - практичний курс для фахівців, знайомих з теоретичною базою МСФЗ і націлених на отримання ACCA DipIFR (rus). Програма включає в себе як вивчення теоретичних аспектів МСФЗ, так і інтенсивну відпрацювання завдань майбутнього іспиту.    Викладачі курсу - фахівці з МСФЗ, власники дипломів ACCA DipIFR (rus) і повного сертифіката ACCA Qualification.

«Школа успішного бізнесу» готує слухачів до роботи з МСФЗ поступово і без напруги. Наше завдання навчити і вселити впевненість, що працювати в режимі МСФЗ може кожен бухгалтер. Якщо в результаті навчання, головний бухгалтер відчуває себе нездатним впоратися c складанням звітності по МСФО без допомоги ззовні - для нас, це поганий результат.

«Школа успішного бізнесу» не має на меті готувати фінансову звітність за МСФЗ замість бухгалтерії підприємства. Нам важливо передати Вам все знання наших тренерів і допомогти прийняти рішення керівництвом підприємства про перехід на складання звітності за  МСФЗ.

І головне, мета наших курсів - ваш успіх !!! наш центр готовий вам допомогти стати професіоналом і прийняти правильне рішення!
запрошуємо на підвищення професійного освіти в навчальний центр "школа успішного бізнесу"

Реєстрація на навчання і докладна інформація за телефонами:

[відкрити контакти](096) 210-86-20[відкрити контакти](099) 214-67-72[відкрити контакти](063) 148-46-18,

 пишіть нам [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини