Фінансовий менеджмент доступною мовою 25 вересня

Фінансовий менеджмент доступною мовою 25 вересня

Компанія повинна генерувати стабільний прибуток і грошові потоки, показник EBITDA – рости, а інвестиційні проекти – збільшувати вартість бізнесу.

Ось мантра, яку повторює кожний керівник – від адміністративного до ІТ-директора, хоча по-різному занурюється в фінансовий менеджмент та впливає на прибутковість.

Але як будь-яка, навіть абсолютно “нефінансова”, діяльність в компанії впливає на загадково-фантастичні показники прибутку, рентабельності та стійкого розвитку? Чому звичайні цифри у річній звітності мають надзвичайне значення? На скільки важливо планувати й контролювати витрати, навіть коли виникає термінова гостра необхідність придбати нове обладнання, розробити унікальне ПЗ чи запустити масштабну рекламну кампанію? Нарешті, чому фінансисти наполягають, що гроші сьогодні дорожчі, ніж гроші завтра, а ключова ціль інвестицій – створювати зрозумілі грошові потоки, а не можливі переваги в майбутньому?

Відповіді на ці та інші базові питання ведення бізнесу Ви знайдете у нашому тренінгові “Фінансовий менеджмент для керівників-нефінансистів”. Програма є обов’язковою для всіх керівників, націлених на ефективність, незалежно від рівня посади та сфери діяльності, для вдосконалення професійних компетенцій.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини