Експрес-курс «Акторські мовні техніки»

Актерская школа "Ремарка". Курсы актерского мастерства. Андрей П. 097-101-2001

Практика над 4 основними розділами усних мов (голос, дикція, дихання, орфоепія) допоможе розкрити ваш мовний потенціал, зробить, ваше слово живим, виразним і впливовим як на сцені так і житті!

Також це можилівсть навчитись працювати з різножанривими літературними творами (вірш, байка, проза, монолог).Увесь курс буде проходити українською мовою.

Програма курсу

  • Постановка голосу. Дикція. Основи Ораторського мистецтва.Постановка голосу. Вправи для розвитку артикуляції і дикції. Позбавлення комплексів та голосових зажимів.
  • Свобода і креативність.Позбавлення тілесних зажимів і страхів, які стають назаваді при розмові. Засоби впливу на співрозмовника. Мистецтво «імпровізації», «підводки» і «відбивки».
  • Ключ до успіху в розмові - це вміння чітко і грамотно висловлювати свої думки.Орфоепія вивчає сукупність правил про літературну вимову. Основне поняття орфоєпії є орфоепічна норма, яка охоплює насамперед вимову звуків у різних позиціях наголошування слів та інтонацію.
  • Постановка правильного діафгарматичного дихання.Те, як ми дихаємо дуже позначається на нашій мові.І як виявилось, більшість з нас дихає НЕ правильно і це заважає нам говорити впевнено і красиво.
  • Важкі та непердбачувані ситуації. Вихід з них.Мистецтво самовладання. Як навчитися тримати ситуацію під контролем. Питання та відповіді.
  • Робота з текстом. Вірш. Проза. Байка. Монолог.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини