«Захист продукції. Створення Плану ТACCP» початок 3 липня

«Захист продукції. Створення Плану ТACCP» початок 3 липня

Зробити зрозумілими підходи по оцінюванню ризиків пов’язаних з загрозами, джерелом яких є навмисне забруднення шкідливими токсичними речовинами продукції, вимагання, саботаж ланцюга поставок та біотероризм.

Сфера управління та контролювання безпечності харчових продуктів динамічно розвивається. Відбувається постійний пошук нових шляхів і методів підвищення рівня гарантованої безпечності харчових продуктів і продовольчої сировини. В умовах глобалізації економічних відносин управління і контроль безпечності харчових продуктів і продовольчої сировини повинні базуватися на гармонізованих підходах.

Концепція TACCP - розроблення заходів з управління загрозами, джерелом яких є навмисне забруднення шкідливими токсичними речовинами, вимагання, саботаж ланцюга поставок та біотероризм. Навмисне забруднення харчових продуктів може підірвати бізнес, нанести шкоду бренду, а також призвести до захворювань та летальних випадків від вживання таких харчових продуктів. Використовуючи TACCP ви зможете розширити систему управління безпечністю харчових продуктів та уникнути потенційних загроз. Для того, щоб допомогти харчовим підприємствам провести дану роботу, ТОВ «ІСО БС» розробило двогодинний (з 10:00 до 12:00)  онлайн-тренінг «Захист продукції. Створення Плану ТACCP», який відбудеться 03 липня 2020р.

Мета онлайн-тренінгу:

Зробити зрозумілими підходи по оцінюванню ризиків пов’язаних з загрозами, джерелом яких є навмисне забруднення шкідливими токсичними речовинами продукції, вимагання, саботаж ланцюга поставок та біотероризм.

Програма онлайн – тренінгу:

  1.  Що таке захист продукції (Food Defence);
  2.  Як впровадити процедуру оцінювання загроз, пов’язанних з ідеологічно вмотивованими нападами та забрудненням  харчової продукції;
  3. Методологічні підходи для оцінювання ризику, пов’язаного з потенційними загрозами ідеологічно вмотивованих нападів та забруднення  харчової продукції;
  4.  Ідентифікація потенційних загроз;
  5. Оцінювання загроз;
  6.  Розробка заходів для пом'якшення суттєвих загроз в рамках Плану ТACCP.

Лектор онлайн – тренінгу:

Світлана Березова - фахівець з багаторічним досвідом роботи в сфері системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), міжнародний аудитор.

Особливості навчання:

Велика кількість групових обговорень і практичних робіт, демонстрація наочних прикладів.

Вартість онлайн-тренінгу становить 350 грн. за  одного учасника.

 У вартість онлайн-тренінгу входить:

  •  іменне свідоцтво учасника (електронного зразка);
  •  корисні практичні матеріали (посилання, документи та ін.);
  •  відповіді на будь-які питання по темі під час онлайн – тренінгу;
  •  навчання з будь-якої точки України (потрібен лише комп'ютер або мобільний телефон і підключення до мережі Інтернет);
  •  не потрібно витрачати час і гроші на дорогу до місця навчання;
  • ПОДАРУНОК - відеозапис онлайн – тренінгу.

Всім, кому цікава дана тема, прошу звертатися за тел. [відкрити контакти]050-287-41-24 (098-227-01-83) або e-mail: [відкрити контакти][email protected].


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини