Професії ігропрактик не навчають у ВНЗ

Професії ігропрактик не навчають у ВНЗ

на день HR про новини ринку професій. У НПУ ім. Драгоманова з'явився у 2020 р. такий предмет на вибір, як ігропрактика для студентів цього року.

16 вересня в Україні відзначають день HR менеджера!

Від щирого серця вітаємо, бажаємо сил і терпіння!

Професія HR менеджера у нашій країні з'явилася нещодавно. Ще 2009 року в більшості українських компаній великого та середнього бізнесу про неї лише чули. Були відділи кадрів, а функції підбору персоналу були кожному з керівників, як і навчання співробітників.

Зараз все змінилося і HR – це люди, які допомагають розвивати бізнес.

Професії ігропрактик ще немає у переліку професій в Україні. У ВНЗ немає такої спеціальності. Але ми вже зробили перші кроки і в НПУ їм Драгоманова з'явився такий предмет на вибір для студентів 2020 р. Який викладатиме наш тренер – Костянтин Галюк.

Це перша сходинка, перший шах до прискорення процесів навчання та розвитку людини, яка очевидна вже для багатьох. Вже внутрішні тренери багатьох національних компаній пройшли навчання у нашій компанії на курсі "Професія ігропрактик" та впроваджують навчальні ігри у роботу з персоналом.
Запрошуємо і вас познайомитись ближче з цією професією – 9, 10, 11 жовтня та отримати навички проведення прикладних ігор.

Детальніше - https://www.education.ua/trainings/79146/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини