Блог навчальних закладів

На жаль, статтю не знайдено

Цю статтю було видалено або приховано.

Знайдена 101 стаття

Продажі - одвічна тема. Майстер-клас від Олександра Орлюка

Дійсно, продажі - тема одвічна... Але каламбур полягає в тому, що знання теорії ще не означає вміння продавати та ефективно управляти сейлзом.

CRM, юридичні аспекти управління та випускники: насичений модуль CIM

У вихідні наприкінці зими слухачі програми зустрічалися одразу з кількома цікавими запрошеними спікерами, що прийшли поділитися своїми знаннями та досвідом в рамках модулю Resource Management на програмі для маркетологів CIM.

Розпочався прийом заявок на отримання грантів на навчання в МІБ​

Бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» продовжує підтримувати талановиту молодь, що прагне розвитку в сфері управління бізнесом та шукає можливостей для отримання сучасних знань, навичок та інструментів через навчання на програмі MBA.

21 вересня презентація програми та експертний майстер-клас для фахівців некомерційного сектору

Бізнес-школа МІБ запрошує представників державних органів, неурядових організацій на зустріч, де можна більше дізнатись про програму управлінського розвитку MBA in Public Sector

Освітні гранти для фахівців некомерційного сектору

26 років тому бізнес-школа “Міжнародний інститут бізнесу” взяла курс на підтримку української економіки через підготовку кваліфікованих управлінських кадрів

МІБ оголосив конкурс на отримання гранту на навчання на програмі Ukrainian MBA

Маючи за плечима 26 років сприяння розвитку особистостей, бізнесу та суспільства, МІБ продовжує підтримувати талановиту молодь, що прагне розвитку в сфері управління бізнесом та шукає можливостей для отримання сучасних знань, навичок та інструментів.

Курс "Digital Strategy в МІБ", старт 13 квітня

Починається набір на модуль британської програми Digital Strategy в МІБ

Запрошуємо Вас 8 грудня на презентацію програм МВА в МІБ

Власників бізнесу, топ-менеджерів компаній, керівників функціональних підрозділів, що задумуються над отриманням системної бізнес-освіти, запрошуємо на Презентацію програм МВА в МІБ 8 грудня 2018 року.

Знижка 30 000 грн на програму Executive MBA

Діє система ранньої реєстрації на програму Executive MBA в МІБ

Конкурс на отримання іменного освітнього гранту від ректора МІБ О. Савченка

Продовжуючи багаторічну традицію бізнес-школи, а також реалізуючи місію «Міжнародного інституту бізнесу», оголошуємо про старт іменного освітнього гранту ім. Олександра Савченка, ректора МІБ.