Знижка 20% на електронні підручники Kaplan c 7 по 14 грудня!

Знижка 20% на електронні підручники Kaplan c 7 по 14 грудня!

Книги CIMA, ревізійні картки, екзаменаційні набори з попередніми іспитами Ресурси, які завжди оновлюються, щоб допомогти вам почувати себе впевнено Kaplan Publishing - єдиний постачальник матеріалів, затверджених CIMA

Навіщо використовувати навчальні матеріали Каплана?

  • Вміст завжди оновлюється
Ми подбаємо про те, щоб наші матеріали регулярно оновлювались, базуючись на відгуках студентів та викладачів, а також відповідно до змін навчальної програми. Коли не відбувається зміна навчальної програми, ми отримуємо відгук від перевіряючих та відповідно оновлюємо наші матеріали.
  • Анотація вмісту в Інтернеті
Ви можете додавати власні примітки та коментарі до наших PDF-файлів під час навчання. Ви також можете завантажити їх на будь-який пристрій, щоб вони завжди були з вами.
  • Безкоштовний онлайн-контент
Усі тексти та набори для іспитів CIMA постачаються з безкоштовним Інтернет-продуктом через MyKaplan. Це включає саму книгу в електронному форматі та додаткові запитання до навчального тексту за допомогою тестів "Перевірте своє розуміння". Також разом із набором для складання іспитів пропонується оцінка, допомога в додаткових питаннях та опитування.
  • Додайте свою книгу до MyKaplan
Якщо ви студент Kaplan, у вас буде доступ до MyKaplan, де ви зможете отримати доступ до ресурсів і побачити свій прогрес у навчанні. І коли ви купуєте книгу чи інші навчальні матеріали, ви можете додати її до MyKaplan, щоб ви завжди мали до неї доступ, навіть якщо фізичну книгу ви залишили вдома.
  • Навчайтеся в русі
Інтернет-вміст, VideoBank і навіть наші Pocket Notes розроблені, щоб допомогти вам у русі. Якщо ви не можете носити з собою великий підручник, ви все одно можете отримати доступ до всього, що вам потрібно, щоб не відставати від вашого навчання.

Промокод: KPEU20 https://bit.ly/36NlEkS


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини