Трансформація фінансової звітності згідно МСФЗ - 2-х денный тренінг, 23 - 24 січня з Тетяною Паєнтко

Трансформація фінансової звітності згідно МСФЗ - 2-х денный тренінг, 23 - 24 січня з Тетяною Паєнтко

Наші викладачі навчать Вас самостійно вибирати необхідні прийоми трансформації в залежності від ситуації і облікової політики на Вашому підприємстві. Даються рекомендації по вибору періоду переходу і підготовці попередньої облікової політики .

Головний бухгалтер 21-го століття», який не вміє скласти або хоча б коректно «читати» фінансову звітність, складену за МСФЗ, часто трактується провідними рекрутинговими компаніями, як «обмежений спеціаліст". 
У зв'язку з переходом на нові стандарти виникла необхідність в навчанні бухгалтерів, підвищення їх кваліфікації. Допоможе в цьому практичний курс під назвою «Трансформація звітності відповідно до МСФЗ», який можна пройти в нашому навчальному центрі.

23 -24 січня відбудеться тренінг з Трансформація фінансової звітності згідно МСФЗ.

Програма курсу «Трансформація звітності по МСФЗ» розрахована на практикуючих бухгалтерів. Навчання дозволить Вам дізнатися про принципи і стандарти міжнародної системи звітності, освоїти прийоми трансформації МСФЗ стосовно облікову політику конкретної організації. Після закінчення курсу отримані знання можна буде використовувати безпосередньо у своїй професійній діяльності завдяки тому, що програма курсів має практичну спрямованість, викладач детально розглядає всі етапи перекладу конкретної української звітності в звітність по МСФЗ.

В кінці навчання Вам належить вирішити практичну задачу по трансформації МСФЗ. Слухачам обов'язково мати з собою ноутбук.

Трансформація звітності розглядається на конкретних прикладах. Наші викладачі навчать Вас самостійно вибирати необхідні прийоми трансформації в залежності від ситуації і облікової політики на Вашому підприємстві. Також детально розглядається техніка трансформації, даються рекомендації по вибору періоду переходу і підготовці попередньої облікової політики та багато іншого.

РЕЄСТРАЦІЯ на навчання та докладна інформація

за телефонами:  [відкрити контакти](096)210 86 20,  [відкрити контакти](099)214 67 72,  [відкрити контакти](063) 148 46 18 

або пишіть нам :  [відкрити контакти][email protected]

Наша мета - щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.

ЗАПРОШУЄМО НА ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР «ШКОЛА УСПІШНОГО БІЗНЕСУ».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини