Знижка 50% на всі електронні підручники CIMA

Розпочинаємо 2021 рік з хороших новин для тих, хто планує приєднатись до СІМА!

Знижка 50% на всі електронні підручники CIMA англійською від Kaplan Publishing по промокодом EBOOK50.

Навіщо використовувати навчальні матеріали Kaplan?

  • Контент завжди в актуальному стані

Ми стежимо за тим, щоб наші матеріали регулярно оновлювалися, грунтуючись на відгуках студентів і викладачів, а також відповідно до змін програми. Коли програма не змінюється, ми отримуємо відгуки від екзаменаторів і відповідним чином оновлюємо наші матеріали.

  • Анотувати онлайн-контент

Ви можете додавати свої власні нотатки і коментарі до наших PDF-файлів під час навчання. Ви також можете завантажити їх на будь-який пристрій, щоб вони завжди були з вами.

  • Безкоштовний онлайн-контент

Всі тексти і екзаменаційні комплекти CIMA поставляються з безкоштовним онлайн-продуктом через MyKaplan. Це включає в себе саму книгу в електронному форматі і додаткові питання з текстом для вивчення за допомогою тестів «Перевірте своє розуміння». У Exam Kit також є оцінка, допомога в додаткових питаннях і розбір питань.

  • Додайте свою книгу в MyKaplan

Якщо ви студент Kaplan, у вас буде доступ до MyKaplan, де ви зможете отримати доступ до ресурсів і побачити свій прогрес в навчанні. А коли ви купуєте книгу або інші навчальні матеріали, ви можете додати їх у MyKaplan, щоб у вас завжди був до них доступ, навіть якщо ви залишили фізичну книгу вдома.

  • Вчися в русі

Онлайн-контент, VideoBank і навіть наші кишенькові замітки створені, щоб допомогти вам, коли ви в дорозі. Якщо ви не можете носити з собою великий підручник, ви все одно можете отримати доступ до всього, що вам потрібно, щоб не відставати від навчання.

Тільки до 24 січня: https://bit.ly/2LSQj83


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини