Підвищуйте свою кваліфікацію - отримуйте диплом СІМА міжнародної сертифікації!

Підвищуйте свою кваліфікацію - отримуйте диплом СІМА міжнародної сертифікації!

Корисне навчання -Фахівцям з управлінського і бухгалтерського обліку, фінансовим менеджерам і директорам, фінансовим аналітикам і аудиторам, а також керівникам підприємств і фахівцям в області стратегічного і фінансового управління.

Плануєте побудувати успішну кар'єру і у вас вже є достатній досвід і знання, але для наступного кроку назустріч успіху потрібно серйозна перевага на фоні колег?

Такою перевагою може стати міжнародний диплом CIMA (Rus)

СIMA  — це перша міжнародна кваліфікація з управлінського обліку російською мовою, розроблена для фахівців, які прагнуть вдосконалити і підтвердити свої знання в області управлінського обліку та фінансового менеджменту для аналізу фінансових показників компанії і вибору найбільш ефективної стратегії управління бізнесом.

Кому цікаво пройти навчання?

Фахівцям з управлінського і бухгалтерського обліку, фінансовим менеджерам і директорам, фінансовим аналітикам і аудиторам, а також керівникам підприємств і фахівцям в області стратегічного і фінансового управління. Перевагою сертифікації СІМА є здатність розглядати фінансові питання з комерційної точки зору і робити акцент на стратегічний управлінський облік і фінансовий менеджмент.

Отже, підвищуйте свою кваліфікацію - отримуйте диплом СІМА міжнародної сертифікації!

Підготовка до тестів відбуватиметься в НЦ "Школа успішного бізнесу" з 30 січня 2021 року за модулями Р1 та Р2, які складають основу повної кваліфікації CIMA (Rus) " Керування бізнесом".

РЕЄСТРАЦІЯ на навчання та докладна інформація

за телефонами:  [відкрити контакти](096)210 86 20,  [відкрити контакти](099)214 67 72,  [відкрити контакти](063) 148 46 18 

або пишіть нам :  [відкрити контакти][email protected]

Наша мета - щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.

ЗАПРОШУЄМО НА ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР «ШКОЛА УСПІШНОГО БІЗНЕСУ».

  


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини