Набір на модулі Р1 та Р2 підготовки до тестів на міжнародний диплом СІМА

Набір на модулі Р1 та Р2 підготовки до тестів на міжнародний диплом СІМА

В навчальному центрі "Школа успішного бізнесу" є спеціальний курс підготовки до тестів СІМА, який включає всі особливості питань модулів Р1 та Р2.

Плануєте побудувати успішну кар'єру і у вас вже є достатній досвід і знання, але для наступного кроку назустріч успіху потрібно серйозна перевага на фоні колег? Такою перевагою може стати міжнародний диплом CIMA (Rus). 

СIMA  — це перша міжнародна кваліфікація з управлінського обліку російською мовою, розроблена для фахівців, які прагнуть вдосконалити і підтвердити свої знання в області управлінського обліку та фінансового менеджменту для аналізу фінансових показників компанії і вибору найбільш ефективної стратегії управління бізнесом. 

Два рази на рік відбувається тестування СІМА. При тестуванні на міжнародний диплом СIMA "Управління ефективністю бізнесу" (рос) -студентам необхідно скласти іспити з двох предметів: P1 "Управління ефективністю операцій" і P2 "Управління ефективністю бізнесу". 

В навчальному центрі "Школа успішного бізнесу" є спеціальний курс підготовки до тестів СІМА, який включає всі особливості питань модулів Р1 та Р2. Триває набір до групи професіоналів та незабаром розпочнуться заняття! Приєднуйтесь!

РЕЄСТРАЦІЯ на навчання та докладна інформація

за телефонами:  [відкрити контакти](096)210 86 20,  [відкрити контакти](099)214 67 72,  [відкрити контакти](063) 148 46 18 

або пишіть нам :  [відкрити контакти][email protected]

Наша мета - щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.

Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «школа успішного бізнесу».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини