Іненсив з контактної імпровізації 30.01 у Театрі-школі OBRAZ

Іненсив з контактної імпровізації 30.01 у Театрі-школі OBRAZ

Імпровізація – це унікальна можливість розвити свій емоційний інтелект (EQ), навички спілкування, креативне мислення та прокачати себе для великих досягнень!

Один з найпопулярніших видів – фізична, тілесна, танцювальна або контактна імпровізація – це танець-експромт, діалог між партнерами без слів, за допомогою тіла, емоцій, музики. Тут важлива повна свобода дій, політ фантазії, коли тіло саме обирає, в якому напрямку і яким чином йому рухатися.

Імпровізація НЕ ЗАЛЕЖИТЬ від техніки. Навіть якщо ти нічого не вмієш, ти можеш танцювати. Тобі для цього потрібно тіло і музика. Навіть якщо перші хвилини ти в ступорі – це твій мозок намагається усе контролювати – відпусти себе, просто дій!

Досвід імпровізації на рівні тіла дає можливість зберігати відчуття «тут і зараз» в повсякденному житті та бути , як говорять, «у потоці», коли все до тебе приходить з легкістю та в свій час. Це дуже актуальна здатність в епоху змін.

30 січня протягом 5 годин ми зануримося у світ «Тілесної та Контактної імпровізації» з креативним режисером – Євгенієм Резніченко. Приєднуйся!

100% на інтенсивні ти:

  • позбудешся тілесних та психологічних блоків
  • знайдеш додаткові джерела енергії у собі
  • отримаєш інструмент налагодження стосунків з іншими людьми
  • почнеш жити легко та творчо

Імпровізація – це каталізатор яскравості, спонтанності, творчості!

Якщо ти бажаєш бути унікальним, цікавим та привабливим – відкрий у собі джерело самовираження, легкості та радості! Бронюй місце на інтенсив прямо зараз!

Тільки до 29.01 – найкраща пропозиція для участі –  ̶8̶5̶0̶   всього 650 грн.

Тому поспішай реєструватися! Кількість місць обмежена!
Переходь за посиланням та дізнавайся більше:

https://b24-vzo2u4.bitrix24site.ua/improtilo


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини