Харчова безпека - 2021р. Зміни 2021 року

Харчова безпека - 2021р. Зміни 2021 року

19 березня, м. Київ буде проводитися захід для виробників харчової продукції - «Харчова безпека – 2021» Кількість: 10 учасників. ☎️ Для запитань: (063) 701-34-16 (044) 232-36-28

Программа курса складається з декількох блоків, що будуть включати теоретичну частину, практичні рекомендації, розборку кейсів, відповіді на питання. Спікер - сертифікований аудитор у сфері закладів ресторанного господарства, фахівець з розроблення та впровадження систем НАССР, ISO 22000, ISO 9001:2015 на підприємствах харчової, промисловості, громадського харчування, медичної галузі. На практикумі ми розглянемо основи Законодавства в галузі харчової безпеки, вимоги до готової продукції, до маркування, супровідної документаціїї, вимоги до приміщень, інфраструктури, обладнання, навчання персоналу, документації також розглянемо питання простежуваності, поговоримо про проходження перевірок в 2021р.

Програма семінара:

  • МОДУЛЬ 1 Законодавчі вимоги. Огляд Основних законодавчих актів. УВАГА!!! Зміни 2021 року. Рекомендації по підготовці. 
  • МОДУЛЬ 2 Дозвільні документи для діяльності харчових виробництв Отримання експлуатаційного дозволу. Державна реєстрація потужності. Медичні огляди персоналу. Технологічна документація. Добровільна сертифікація. Відповідальність операторів ринку за недотримання вимог Законодавства. Штрафні санкції. Маркування харчових продуктів. 
  • МОДУЛЬ 3 Вимоги до харчових продуктів. Накази МОЗ про безпечність харчових продуктів. Увага — НОВІ ВИМОГИ!!! Вимоги до супровідних документів. Проведення лабораторних досліджень. Мікробіологічні показники до сировини та готових харчових продуктів. Вимоги до пакувальних матеріалів 
  • МОДУЛЬ 4 НАССР – впровадження, документація, аудити Огляд вимоги НАССР. Міжнародні стандарти. Корисні посилання. Практичні рекомендації по виконанню Програм-передумов. Документація НАССР. 7 принципів НАССР. Особливості для різних галузей. Верифікація. Простежуваність. Процедури вилучення та відклику. Алгоритм виконання. Складання програм навчання. 
  • МОДУЛЬ 5 Перевірки Держпродспоживслужбою. Плани та періодичність перевірок. Поради – як підготуватися. Розгляд критеріїв виконання вимог. Уніфіковані форми акту.  
  • Для реєстрації:  bit.ly/3e1s8gz


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини