Продавати не можна чекати! Новий практикум від D-Space

Продавати не можна чекати! Новий практикум від D-Space

Очевидно, що покупки стають більш прагматичними, а рішення - виваженими, а спілкування - відкритішим і прозорим. Як продавати покупцю не від бренду, а від людини, від серця? Пропонуємо формати навчання, які реально дають приріст в продажах.

Аби адаптуватись до різних умов і продовжити вести свій бізнес, особливу увагу треба звернути на те, як надихати команду продавців у нових умовах і як  по-іншому тепер будувати аргументи для клієнтів. 

Пропонуємо формати навчання, які реально дають приріст в продажах:

  1. Живий 1-о чи 2-х денний тренінг для відділу продаж, контактних центрів, проводиться в офісі у нас або у вас. Всі практики адаптовані під специфіку ваших продуктів/послуг. Попередню програму навчання можна подивитися тут: https://cutt.ly/tzn3Ezj

2. 3 -х година зустріч на вашій території 1 раз/2 тижні 

Це мега зручний формат, якщо у вас невеличкі, але моторні команди. Цей формат нагадує абонемент в тренажерний зал, тільки в ньому тренер допомагає відпрацювати навички продажів та підтримує мотивацію досягати  результату та продавати в задоволення. Крім того, між модулями всі виконують домашні завдання

3. Онлайн-практикум

Це не пасивне сидіння і слухання перед монітором, це активна участь за прикладом Скайп Сесії з відео, коли тренер відпрацьовує навички з продавцями в рольових іграх онлайн. За ефективністю цей формат не поступається живим тренінгам і відмінно їх доповнює:) Окрім того йде запис для подальшого навчання нових продавців або закріплення матеріалу.

Ми завжди підбираємо найкращий формат навчання, робимо діагностику і складаємо програму тренінгу виходячи з потреб і специфіки Вашого бізнесу та рівня підготовленості продавців.

Подробиці та форма заявки: https://cutt.ly/tzn3Ezj


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини