24 квітня стартує онлайн-курс «Я — психолог-консультант»

Після проходження курсу Ви легко розпочнете власну практику психолога-консультанта.

Програма навчального курсу «я – психолог-консультант»

  1. Теорія контакту. Основи психологічного консультування. Тести, діагностика особи. Принципи, основи, теорія К. Роджерса. Контакт, взаємодія із клієнтом. Основні захисні механізми внутрішнього світу клієнта та консультанта.
  2. Схема логічних рівнів особистості. Техніки НЛП в консультаційній сесії. Моделі відносин у спілкуванні, діалог, маніпуляції та інше. Рапор, логічні рівні внутрішнього світу клієнта. Практичне застосування НЛП.
  3. Любов і відносини. Основи роботи з парою у психологічному консультуванні. Короткострокова мультимодальна діагностика. Основи сексології. Вплив сексуальних комплексів на сприйняття партнера, опрацювання проблем взаємодії парі.
  4. Системна сімейна психотерапія. Сучасні прийоми та принципи роботи з сім'єю. Методи Вірджинії Сатир. Способи взаємодії психолога із сімейною системою. Техніки корекції сімейної моделі взаємодії.
  5. Дитина-маленька доросла? Внутрішня дитина. Робота психолога з дітьми та батьками. Вікові періоди та їх особливості. Відмінності у роботі з дітьми та дорослими. Робота із підлітками. Методи та способи знаходження контакту з дітьми та підлітками. Практика арт-терапії у роботі.
  6. Психосоматика Як діагностувати. Гештальт-підхід у роботі з соматичними проявами. Техніки тілесно-орієнтованої терапії у роботі з психосоматикою клієнта.
  7. Метафорична мова душі. Робота зі сновидіннями, метафорами та образами. Основи роботи з метафоричними асоціативними картами (МАК). Нові техніки роботи з картами "ВІН". Основи символдрами. Спрямована візуалізація, арт-терапія.
  8. Коучінг. Цілепокладання, планування, системне мислення. Організація приватної практики.

Для запису звертайтесь за номером: [відкрити контакти](050) 195-63-00


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Психологія, емоційний інтелект