Безкоштовний пробний вебінар «Прибуткова фінансова модель бізнес-плану розвитку підприємства або проєкту»

Безкоштовний пробний вебінар «Прибуткова фінансова модель бізнес-плану розвитку підприємства або проєкту»

Зустрічайте новий інтерактивний проєкт MEREZHA.PELOTONS за підтримки США в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР та Центр бізнес-технологій ТОТ спрямований на вирішення задачі управління фінансами для малого та середнього бізнесу

Пелотон «Прибуткова фінансова модель бізнес-плану розвитку підприємства або проєкту» - дозволить учасникам вибудовувати систему управлінського обліку, фінансового планування й управляти фінансовими показниками бізнес-плану розвитку підприємства.

Запрошуємо Вас на безкоштовний вебінар "Прибуткова фінансова модель бізнес-плану розвитку підприємства або проєкту", який відбудеться 11 травня о 19:00.

Лідер пелотону: Ольга Пестрецова – Блоцька - PhD з економіки, доцент, сертифікований бізнес-тренер, сертифікація Agile Project Management, CEO консалтингової компанії «Центр бізнес-технологій ТОТ», консультант ЄБРР з організаційного та процесного розвитку малого і середнього бізнесу, співавтор економічного бестселера «Бізнес-економіка: 9Z».

Для нових користувачів:

Крок 1. Реєструйтесь на платформі MEREZHA за посиланням https://www.merezha.ua/ та отримуєте доступ до особистого кабінету користувача;

Крок 2. Реєструєтесь на пелотон  https://www.merezha.ua/pelotons/745


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини